Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.
Samtidig anbefaler vi, at I støtter jeres kommende korleder med et medlemsskab af Danske Korledere.

Retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, ca. antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling).
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.
Følges ovenstående retningslinjer ikke vil annoncen ikke blive slået op.
I bedes i øvrigt melde tilbage, når stillingen er besat.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Ensemble Nordklang - København

Læs annoncen her.

27. feb.   


Aarhus Studiekor

Læs annoncen her.

13 feb.   


Visible Voices - Holbæk

Læs annoncen her.

27. jan.   


VIVE - Vordingborg

Vi i VIVE har netop måtte sige farvel til vores skønne korleder og søger nu derfor en dygtig korleder, der kan træde i hans sted - gerne så hurigt som muligt.
VIVE er et socialt, dynamisk og ambitiøst rytmisk kor med base i Vordingborg, der består af 17 sangere. Vi synger med 6-8 stemmer både acapella og med klaverledelse. Vi øver torsdage fra 19-21.30. Vi synger flere koncerter og gerne mindst 2 store om året, sommer og jul.
Koret har eksisteret i 3 år og har allerede skabt et solidt fundament - både musikalsk og socialt. Bagkataloget er ved at fæstne sig, men der vil være rig mulighed for at præge koret med din musikalitet. Genremæssigt bevæger vi os primært i pop, r’n’b & indie. Gerne i ambitiøse og udfordrende arrangementer, men også i simple og inderlige arrangementer. Koret har en velfungerende bestyrelse og er et engageret kor, der hjælper med det praktiske, så du skal primært vil stå for det musikalske. VIVE ønsker at blive ved med at søge at forny og udvikle sig. Derfor søger vi en korleder, der er sikker, kreativ og musikalsk skarp - gerne også i detaljearbejdet. Du kommer med en god energi til korøvere, har en musikalsk autoritet, men har også sans for at favne det hele menneske, der står overfor dig. Vi tilbyder til gengæld et engageret kor, der elsker at lære og fordybe sig og som er socialt meget stærkt.
Der er plads til seriøsitet, omfavnelse og leg, og det vil vi gerne byde dig ind i. Løn efter aftale. Transport-omkostninger kan evt. dækkes.
Fanger ovenstående din interesse, så kontakt Kamma fra bestyrelsen på mobil 42328787
Eller skriv på vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
23. jan.   

Spicy Voices - Thorsø, Hammel

Læs annoncen her.

23. jan.   


Step by Step - Nærum

Vores nuværende korleder har desværre ikke længere tid til at lede os, så vi leder efter en ny, fantastisk korleder. Step by Step består af 40 velsyngende og venlige sangere, overvejende modne mænd og kvinder, hvoraf en del har været med fra korets start for ti år siden. Vi synger firestemmigt og et rytmisk repertoire på dansk og engelsk.

Vi ønsker os en dygtig, engageret, og struktureret korleder med erfaring, og håber på at du findes derude!

Step by Step øver hver torsdag fra 19-21 i Nærum Kirke. Hidtil har vi holdt to koncerter og to kordage om året, men det kan du selvfølgelig som vores nye korleder påvirke. Til vores koncerter hyrer vi en pianist ind, så du kan fokusere på at dirigere, men til øvegangene skal du selv spille. Vi er en aftenskoleforening og har en bestyrelse, som vil hjælpe dig med meget af det praktiske.

Vores repertoire er rytmisk, og vi har sunget en masse forskelligt, fx Andreas Odbjerg, Joni Mitchell, H.C. Andersen, Stevie Wonder og musik fra La La Land. Nogle af os kan læse noder, andre kan ikke, så vi bruger lydfiler til at forberede os. Vi kan alle sammen synge uden noder til vores koncerter.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at komme og høre os synge til vores julekoncert i Nærum Kirke den 14. december https://fb.me/e/1dnOicA57. Vi vil mægtig gerne i gang med at synge igen d. 11. januar 2024, så vi hører gerne fra kandidater hurtigst muligt. Løn efter aftale. Vi vil også overveje en vikarordning, hvis du ikke kan binde dig på nuværende tidspunkt, for vi vil så gerne blive ved med at synge i vores skønne kor. Læs mere om os – og hør hvordan vi synger – på vores hjemmeside https://www.stepbystepkoret.dk/

Send din ansøgning til Arne Løfberg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at ringe til Arne på 24640247, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!
6. dec.   

Seven Sharp - Birkerød

Læs annoncen her.

6. dec.   


Københavns Bachkor

Læs annoncen her.

28. nov.   


Ars Nova Koret - Slagelse

Vi er et blandet kor med 32 medlemmer. Vi har et stort ønske om at udnytte vores evner så godt som muligt. At arbejde med klang og sangteknik er centralt for os. Vores repertoire spænder vidt fra højskole sange over moderne jazzværker af Bob Chilcott til engelske madrigaler og mindre klassiske værker. Vi ynder at blande lettere værker, der hurtigt kan indstuderes til sværere ting, som vi må arbejde med i længere tid. Vi værdsætter et venligt og imødekommende socialt liv. Vi har været på koncert ture med jævne mellemrum. I 2024 har koret 50 års jubilæum og planlægger en større koncert med lyset som tema til november med musikere og solister.

Gennemsnitsalderen i koret er stigende og det er et håb for os, at vores dirigent kan støtte rekruttering af nye medlemmer.

Vi forestiller os, at du i januar vil komme og lede en korprøve, så vi kan finde ud af, om vi passer sammen og kan nyde et samarbejde.

Dirigenten aflønnes med 3 lektioner til aftenskoletarif for en øvegang via FOF. Vores sæson går fra starten af januar til slutningen af maj og medio august til medio december. Vi afholder 5-6 koncerter om året. Vi øver mandag aften 19-21.30 inkl. kaffepause.

Korets hjemmeside: arsnovakoret.dk
Henvendelse til bestyrelsesformand Charlotte Obel
29261887
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansøgningsfrist 2. januar 2024
28. nov.   

Korup Koret - Odense

Et firstemmigt, blandet kor med ca. 25 deltagere. Vi synger et alsidigt repertoire, såvel verdsligt som kirkeligt. I årets løb medvirker koret ved 3-4 koncerter. Korerfaring og nodekendskab en fordel.
 
Koret øver mandag eftermiddag kl. 14.05 – 17.05 i Korup Sognegård, Odense NV.
Vi glæder os til at møde dig.
 
Aflønning sker fra Paarup Aftenskole

Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
Lønnen udbetales bagud.

For yderligere oplysninger kontakt formand Anne-Lise Kops, 23 61 53 16.
28. nov.