fbpx
20 Sep, 2020
Text Size

Endags Korlederseminar 2018

 

Endags Korlederseminar 2018

Gunnar Eriksson, Stefan Forssén, Göteborgs Kammarkör

Generalforsamling

 
Tid: Lørdag d. 5. maj 2018
kl. 10.00 - ca.18.00
Sted: Søllerød Sognegård
Søllerødvej 13, 2840 Holte
 
 
Tilmelding åben - find den her - TILMELDING
Tilmeldingsfrist til Endags Korlederseminar 2018 er 6. april
 
 
Lørdag d. 5. maj har medlemmer af Danske Korledere den enestående chance at deltage i workshop med legendariske Gunnar Eriksson, komponist og jazzpianist Stefan Forssén og Göteborgs Kammarkör. Vi indbyder jeg til et Endags Korlederseminar
 
 
10.00 -11.00: Debat  - Jan Scheerer. Korlederuddannelser i Danmark
11.00 - 13.00: Generalforsamling inkl. frokost
13.00 - 15.00: Workshop med Gunnar, Stefan og Göteborgs Kammarkör
16.00: Koncert med Göteborgs Kammarkör
efterfølgende et glas eller noget
 
Denne dag er GRATIS for foreningens medlemmer.
 

Debat

med Jan Scheerer, underviser på "Korlederkurser 1" under korlederkurser.dk og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Om korlederkurser og uddannelse.
 
Vi skrev til Jan og stillede nogle spørgsmål, som han gerne vil komme og give sine svarbud på:
Hvilke folk kommer på kurserne, hvad er deres behov - hvordan er fordelingen og samarbejdet mellem dig (klassisk) og Kristine P. Tjørmholm (rytmisk), hvad tænker I på sigt der er brug for?
Hvilke overvejelser I har om repertoire til kurserne?
Udviklingsønsker og perspektiver for kurserne.
 
Om korlederuddannelse i det hele taget, men specielt på DKDM:
Det samme som ovenstående.
Hertil opdeling/struktur og sammenhæng med andre uddannelser rundt om i landet: RAMA-uddannelserne (bachelor, diplom og master) og kandidatuddannelsen i klassisk korledelse i Aarhus f.eks.
 
Ud fra det kan lægger vi op til en fælles drøftelse af, hvad der er behov for i forhold til, hvad de fremmødte korledere arbejder med derude i virkeligheden.
 

 

Generalforsamling

Danske Korledere holder generalforsamling hvert andet år, og i år kobler vi den sammen med frokost, hvor foreningen byder på en sandwich, øl eller vand.
OBS ændret tidspunkt for Generalforsamling/Frokost er kl 11.00-13.00
 

Workshop og Koncert

 
"Något du måste få höra..."  er en workshop og koncert med Gunnar Eriksson og Stefan Forssén, som fejrer komponisten og digteren Elisabeth Hermodsson (1927-2017).
Hvis du endnu ikke har oplevet at være i Gunnar Erikssons musikalske værksted, så har du her en fantastisk mulighed, du ikke må gå glip af. I der allerede har oplevet hans korunivers ved at dette bliver en helt særlig oplevelse, som man kun bliver rigere af at genopleve.
Gunnar Erikssons samarbejde med Stefan Forssën er ganske særligt, og løfter os ind i skønneste klange, hvor spændende metodiske værktøjer fører os til resultater, vi ikke kender på forhånd. Gunnar har taget Göteborg Kammarkör med sig.Et kor han grundlagde, og hold nu fast, for 55 år siden. Koret har været en vigtigt fornyer af svensk kormusik og har i årene samarbejdet med en lang række af de førende nordiske komponister, visesangere og jazzmusikere.
På Endags Korlederseminaret deltager vi både i workshop og den efterfølgende koncert, hvor vi indrages i nogle af koncertens numre.
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: 2018