fbpx
07 May, 2021
Text Size

Korlederseminar 2012

Korlederseminar 2012

Et af årets centrale temaer, er musikundervisningen i folkeskolen, og de muligheder vores medlemmer har for at samarbejde med folkeskolen. Vi får besøg af den legendariske Bosse Johansson pngfra Stockholm, der senest var i Danmark ved Verdenskorsymposiet i 2008. Han har et helt livs erfaring med at undervise i musik på profilskolen 'Adolf Fredriks' i Stockholm. Til dem, der ikke kender ham, venter en dejlig oplevelse, af et hjertevarmt menneske, der brænder for at formidle musik og sanglæde til børn. (Det samme venter forresten dem, der allerede har mødt ham…)
Vi fokuserer desuden på en række eksempler på danske samarbejdsmodeller mellem uddannede kordirigenter og folkeskoler.
 
Et andet centralt tema, bliver 'Ny musik, der faktisk kan synges af amatører'. Enhver kender lysten til at give sig i kast med den nye musik, for sidenhen at lægge den væk, fordi den er udenfor praktisk rækkevidde for det ensemble, man disponerer over. Vi har allieret os med en række nye komponister, og forsøger at bygge bro under seminaret. Målet er, at deltagerne kommer hjem med ny inspiration og konkrete værker til korarbejdet. 

Seminaret bliver desuden en anledning til at gæste Fyn, høre lidt om hvad der foregår her, og at høre nogle af fyns bedste kor til koncerter.
 
Og måske vigtigst af alt, bliver seminaret en lejlighed til at (gen)se kollegaer, udveksle idéer og erfaringer over en kop kaffe, en god middag, eller måske en kop øl sidst på aftenen.
 
Vi glæder os til at se dig til Korlederseminar 2012 på Fyn 27. - 29. september 2012.

Læs om: Korlederseminar 2012 information

Foreløbigt Program Korlederseminar 2012

 

 Korlederseminar 2012 støttes af:

Augustinus Fonden

Det Obelske Familiefond

Odense Musikudvalg, Kultur, By- og Kulturforvaltningen

Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA´s Nationale Midler

 

Kategori: 2012