fbpx
27 Oct, 2020
Text Size

Korleder søges

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Karolinekoret

Vores nuværende dirigent har søgt nye udfordringer. Derfor er stillingen ledig hos en flok sangglade mennesker i Herning-området.
Vi søger en dirigent med smil på læben, samt lyst og mod til at motivere os til at lære nyt og få det bedste frem i koret.
Karolinekoret er 4-stemmigt, med ca. 35 sangere - deriblandt 15 dygtige mandlige sangere. Vi synger et bredt udvalg af klassiske danske sange og salmer og svenske viser. I de senere år har vi også givet os i kast rytmiske ting.
Koret har hjemsted i Hammerum ved Herning og har øveaften onsdag fra 19.00- 21.15. Sæsonen er fra begyndelsen af september til slut april. Der vil være ca. 30 øvegange i løbet af sæsonen. I løbet af sæsonen afholder vi en syng-sammen-aften i efteråret, 1-2 julekoncerter og en forårskoncert.
Koret er tilknyttet AOF. Ansættelse og lønaftale efter Folkeoplysningsloven.
Henvendelse kan rettes til korets formand Jenny Møller, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
12. juli

Sangvinum koret

Sangvinum koret i Kokkedal søger ny korleder fra september 2020. Vi håber på at finde en dygtig, glad og inspirerende person, som kan afløse vores nuværende korleder, der har søgt nye veje.
Koret, som har 24 år på bagen, består af ca. 30 medlemmer, ligeligt fordelt på tre stemmer (sopran, alt og herrer). Repertoiret er rytmisk musik i mange afskygninger – pop, rock, blues, country og mange andre genrer. Der arbejdes seriøst med sangene, og stemningen i koret er præget af gensidig tillid og godt humør.
Pga. corona-situationen flytter koret i den kommende sæson til multisalen på Egedal, Byens Hus, hvor der er plads til alle efter de nugældende restriktioner.
Koret synger onsdag aften kl. 18.50-21.10, og der er bevilget pianist 3 ud af 4 mødegange, hvilket frigør korlederen fra klaveret de fleste mødeaftener. Der arrangeres transport til og fra Kokkedal station, og Kystbanen kører fra Nørreport St. til Kokkedal på ca. 20 minutter.
Der afholdes 15-16 prøveaftener pr. halvår; koret deltager hvert år i en nytårskoncert i Hørsholm Kirke arrangeret af Hørsholm Marineforening og afholder selv en forårs/forsommerkoncert ved sæsonafslutningen i maj/juni.
Koret er tilknyttet FOF aftenskole, som aflønner på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven, og et korudvalg planlægger sammen med korlederen det kommende års program. Udover lønnen yder koret transportgodt¬gørelse.
Er du interesseret, eller vil du vide mere, så kontakt hurtigst muligt Alice Kiander på tlf. 2422 8943, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
12. juli

Sankt Annæ gymnasiums familiekor

Søger ny dirigent (Forlænget frist på grund af Corona)
Vores dirigent gennem de sidste 6 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny dirigent fra efteråret 2020.

Vi er et firestemmigt kor med 40-50 medlemmer, pt er vi 17 sopraner, 17 alter, 7 tenorer og 7 basser. Vi er flest 50+. Koret er startet i 2004, og mange i koret har været med i 10 år.
Koret optager alle der har familiemæssige eller anden tilknytning til Sankt Annæ Gymnasium herunder været elev eller lærer.

Vi er i koret gode til at orientere os i noderne, men nodelæsning er ikke et krav.
Vi har et godt fremmøde og har en engageret og venlig humoristisk omgangsform.
Vi øver onsdage fra 19-21 på Sankt Annæ Gymnasium og optræder lejlighedsvis ved nogle af skolens arrangementer. Nogle gange fortsætter vi efter korprøven med korkaffe på skolens lærerværelse, for at have mulighed for at hygge os med hinanden.

Koret har 6-8 optrædener om året, herunder blandt andet kirkekoncerter og Tivolis kordage. Vi holder hvert forår en kordag – og hvert andet år har vi været på korrejse hvor vi har sunget sammen med andre (lokale) kor. Vi har været i Tromsø, Budapest, Dublin og skulle dette forår have været en tur til Hamborg. Dette blev dog aflyst grundet Covid-19.

Vi synger forskellige genrer både a capella og med akkompagnement – vi har fx sunget Scandinavian Shuffle, Faures Cantique de Jean Racine, La Cours Fred hviler over land og by, Kodalys Cohors Generosa, Pitonis Cantate Domino, Hugo Alfvens Uti vår hage og Petersson-Bergers Stemning, derudover har vi et alsidigt julerepertoire samt en del danske sange.

Vi ønsker os en venlig, dygtig, tydelig, engageret og klaverspillende dirigent, med godt kendskab til korrepertoire og som har et godt netværk.

Koret har en bestyrelse der vil bakke dirigenten op og tager sig af mange af de praktiske opgaver der er forbundet med et kor.

Lønnen er pt 350 kr pr time, en koraften fra 19-21 aflønnes med tre timer, koncerter og kordage aflønnes også med timeløn.
Koret er medlem af kor72.
Hvis du vil høre nærmere om koret er du velkommen til at kontakte korets formand Karen Borchersen på tlf 21 64 98 27 eller korets nuværende dirigent Morten Hinz på tlf 40 63 02 73.
Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion ved nogle af korets prøveaftener i september måned.
Ansøgningsfrist 31. august, send din ansøgning til korets formand Karen Borchersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
03. juli

WALK & ROLL

03. juli

MOFI koret

03. juli

Eventyrkoret i Herlev – genopslag

Sjældent har korsang været mere populært: Morgensang i tv, spontane toner fra Corona-isolerede altaner, alsang og søgen efter fællesskabet!
I Eventyrkoret kender vi alt til korsangens fantastiske egenskaber, men vi søger fortsat en ny korleder:
Haves: Ca. 30 entusiastiske korsangere (sopran, alt, tenor og bas – gennemsnitsalder 60+) med et eventyrligt bagkatalog, der spænder bredt: Fra folkeviser til gospel, Benny Andersen til Beatles, fra salmer til swahili-numre, julesange til pop! Et kor med stolte traditioner, trofast publikum, herligt kammeratskab og velfungerende rammer.
Vi øver hver torsdag kl. 19.00 – 21.30 i Korskirken i Herlev, er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret, har egen bestyrelse og underudvalg, og har igennem korets snart 11 års levetid optrådt både lokalt, i Tivoli, på Østre Gasværk, på plejehjem og i kirker og meget mere. Læs evt. mere på vores hjemmeside – www.eventyrkoret.dk

Der afholdes pt. ca. 20 korprøver og 2-3 koncerter pr. halvår.
Søges: Dygtig, engageret og klaverspillende korleder med smil på læben samt lyst til og mod på at bringe koret videre mod nye oplevelser, eventyr, nye numre og musik samt masser af sangglæde, når nuværende korleder, Torben Lund, til sommer takker af.
Korlederen er jf. korets vedtægter medlem af bestyrelsen, der holder 4 møder årligt. Bestyrelse vil være tæt sparrings-og samarbejdspartner, og tager sig af mange af de praktiske opgaver, der er forbundet med et kor.

Ansættelse og lønaftale efter Folkeoplysningsloven.
Motiveret ansøgning samt CV sendes til korets formand Jeanette Noer, der også kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tiltrædelse: September 2020 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist: 1/8-2020
03. juli

Hinnerupkoret

03. juli

Mandkoret Brage

Stilling er besat

15. juni

VoiceZone

Læs annonce
18. maj

De Homofone

Læs annonce.
13. maj.

Hærvejskoret

Hærvejskoret i Nr. Snede søger ny dirigent til september 2020.
Vi søger en dirigent, der er frisk på at videreføre et glad og arbejdsomt blandet kor med ca. 35 sangere, der kommer fra et stort opland omkring Hærvejen. Sangerne er flittige, seriøse amatører, der også vægter det sociale sammenhold meget højt.
Koret har hjemsted i Nr. Snede og vi øver i flotte lokaler på den nye Nr. Snede Skole hver torsdag kl. 19.15 21.45.
Koret fyldte 50 år i 2018 og har kun haft fire forskellige dirigenter i korets levetid. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. Vi synger mest acapella, men har flere gange arrangeret koncerter sammen med orkestre og andre kor.
 
I sæson 20 18/19 sang v i to forårskoncerter, vores store jubilæumskoncert med orkesterledsagelse og en julekoncert, ligesom vi medvirkede ved tre forskellige byarangementer og indvielser. Med mellemrum arrangeres udflugter og korrejser. I 2020 havde vi planlagt en rejse til de danske årsmøder i Sydschleswig, men den blev desværre aflyst på grund af coronapandemien.
 
Koret er tilknyttet DOF aftenskole og organiseret i en korforening med en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet. Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven og vi er meget åbne over for nye ideer.
 
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
Hvis du er interesseret så kig ind på vores hjemmeside www.hærvejskoret.dk eller kontakt korets formand Susanne Lundfold på tlf 51260536 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tilbagemelding om eventuel interesse gerne inden 15/6 20 20.
13. maj

Glostrup Sangforenings Mandskor

Stilling er besat

Læs annonce.
13. maj.

ØreVox

Stilling er besat

Læs annonce.
5. apr.

Stilling er besat

Vildbjerg Koret

Vildbjerg-Koret søger fra ultimo August 2020 en rytmisk hjælpedirigent/pianist som kan dirigere ca. hver anden torsdag- eller tirsdag aften fra kl. 19.00 til kl. 21.30 
Koret er 4-stemmigt, med 32 sangere – deriblandt bl.a. 12 dygtige mandlige sangere. Vi værdsætter en god atmosfære i koret og ønsker os en dirigent, som kan medvirke til dette.   
Organist Claus Aaskov, er vores dirigent hver anden uge. Claus er mest til klassisk korsang, hvorfor vi hovedsageligt ønsker os en dirigent, som har lyst til og erfaring i den rytmiske genre, da vi rigtig gerne vil udfordres deri også.
 
Koret synger koncerter i kirker, plejehjem, institutioner og andre steder. Ca. 1 efterårskoncert, 3 julekoncerter og 1 forårskoncert, samt andet efter opfordring.
Korlederne samarbejder før koncerterne og begge er ofte med ud til koncerterne.
Vildbjerg Koret er under AOF, som aflønner dirigenterne. Desuden har vi en korforening, der hjælper med det praktiske arbejde og formidling.
 
Kontakt: Claus Aaskov : mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf.  22812149
Ingrid Kobberø: Formand: mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf. 23335231
5. apr.

HK Koret Aalborg

Læs annonce.
5. apr.

Grenaa Koret

Grenaa Koret søger korleder, der kan overtage vores klassiske kor efter sommerferien 2020. Vi søger en energisk og engageret korleder, som er i stand til at udfordre os som kor.
Grenaa Koret er et godt og vel 50 år gammelt kor, som altid har sunget det klassiske repertoire, ofte a cappella med 4 eller flere stemmer, men også med musik ledsagelse af klaver eller orgel.

Vi er for tiden små 30 rutinerede og engagerede sangere med den næsten obligatoriske overvægt af sopraner og alter, men også med ganske velfungerende herrestemmer.
Koret er en forening, som er organiseret under FOF Djursland, og aflønning foregår efter Folkeoplysningsloven. Vi øver onsdage kl. 19.15 til 21.30 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Sæsonen er januar til maj og august til december, dog ikke i skoleferier.
Vi giver 2-4 kirkekoncerter til jul med helt klassisk julerepertoire, gerne med et enkelt eller to større værker ind imellem julesange og -salmer. Desuden har vi 1-3 forårskoncerter, ofte med et lidt ”lettere” repertoire med for eksempel danske og udenlandske forårs- og sommersange.

Hvis det ønskes kan vi arrangere en aften, helst en onsdag, hvor en interesseret korleder, kan prøve vores kor af.
Henvendelse til korets formand
Karen Margrethe Olesen, 21 49 02 60
www.grenaakoret.dk
5. apr.

Di Vers

Læs annonce.
5. apr.

Odsherred koret

Søger ny dirigent snarest. Vi er et damekor der synger blandet klassisk, dansk og udenlandsk.
Vi øver i Vig aktivitetscenter mandag kl.16-15 til 18-15, 4560 Vig.
Løn efter overenskomst.
Håber at nogen er interreseret.
Henvendelse til formand Inga Overgaard tlf. 24422952 eller kasserer Lisette laursen tlf. 25142898 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 29. feb.


Storekor Odense

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Carambakoret

Korleder søges
Læs annonce
29. feb..

Arion koret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Odense Teaterkor

Odense Teaterkor søger ny korleder
Da vores nuværende korleder desværre stopper, søger vi en ny korleder pr. 1. august 2020. Odense Teaterkor er et firstemmigt rytmisk kor bestående af 36 engagerede medlemmer. Koret er ambitiøst og har god mødedisciplin og vores øveaftener er præget af både seriøsitet, sangglæde og hyggeligt samvær. Repertoiret er danske og udenlandske sange inden for den rytmiske genre.
Du kan læse mere om koret, samt se det repertoire vi pt. arbejder med, på vores hjemmeside www.odenseteaterkor.dk.
Koret afholder hvert år mellem fire og otte koncerter, de fire på Odense Teaters Foyerscene og de øvrige i forskellige kirker samt til H.C. Andersen julemarked. Herudover kan vi bookes til de koncerter vi, i et samarbejde mellem bestyrelsen og korleder, finder kan passe ind i korets øvrige planlægning. Bl.a. deltog vi i foråret 2018 i forestillingen ”Hændelsen” på Odense Teater. Til koncerterne akkompagneres koret af piano og bas.
Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder eller har erfaring med korledelse
• er stabil og velorganiseret
• kan akkompagnere koret på klaver på øveaftener
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver mandage kl. 19:00 – 21:30 på Sct. Knuds Gymnasium, sæsonerne kører fra slut august til midt december samt start januar til midt juni.
Ansøgning sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om koret kan fås ved henvendelse til korets formand Dorte Folkmann på tlf. 4031 3439 eller til vores nuværende korleder Caspar Præstegaard på tlf. 4076 3331.

Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”. 

29. feb. 


Kategori: Korleder søges