fbpx
18 Jan, 2021
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Sønderjysk Kor

 - søger ny korleder
Idet vores nuværende korleder har søgt nye udfordringer søger Sønderjysk Kor i Haderslev ny korleder fra uge 8 i 2021 og gerne pr. 1/1. Vi søger en dygtig-og engageret klaverspillende korleder.

Vi er et veletableret 4-stemmigt amatørkor med ca. 35 sangglade kormedlemmer, der synger et bredt udsnit af både folkeligt-og kirkeligt repertoire.

Koret medvirker i årets løb ved forskellige arrangementer, bl.a. med alsangstimen til Lysfesten på Haderslev Kaserne 4. maj. Vi har 4-5 koncerter hvert år. Koret er en selvstændig forening med bestyrelse. Korets ledelse er fastlagt efter Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 353 om løn og ansættelsesvilkår efter lov om støtte til folkeoplysning. Korets bestyrelse bakker dirigenten op, så der er optimale arbejdsvilkår under hensyntagen til korets økonomi og formål, og tager sig desuden af mange af de praktiske opgaver, der er forbundet med korarbejdet.

Koret øver mandag aften fra kl. 19.00-21.00 i festsalen på UC SYD i Haderslev med indlagt pause på 15 min. Det udgør 2,30 lektion. Vi holder ferie i skolerne ferieperioder. Korprøverne starter op først i januar og slutter først i maj. Efterårssæsonen starter op i slutningen af august og slutter midt i december. Det samlede antal korundervisningstimer pr. år udgør ca. 80 timer. Koncerter afregnes særskilt efter forbrugte timer. Derudover afholdes der en korlørdag eller weekend alt efter behov, også for at styrke det sociale i koret. Disse dage er selvfølgelig også aflønnet.
Koret er medlem af Grænsekorene.

På korets hjemmeside: www.soenderjyskkor.dk kan du få mere information om koret.

Er du interesseret, eller vil du vide mere, så kontakt gerne formanden Alice Knudsen på tlf. 40858662, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller næstformand Claus Michaelsen på tlf. 29615097.
11. dec.


 

 
Kategori: Korleder søges