fbpx
11 Aug, 2020
Text Size

korlederkurser.dk

 

Nyt fra korlederkurser.dk

 

  

  

 

Danske Korledere står bag denne portal www.korlederkurser.dk med kurser i korledelse korledere og siden præsenterer både kurser, workshops og masterclasses for korledere.
Bag siden står et samarbejde mellem en række af landets kororganisationer samt foreninger, interessantskaber og samarbejdsfora. Samarbejdet mellem de forskellige aktører er ved tage form, og et af de første store behov er at skabe interesse og opmærksomhed for de programmer med et højt pædagogisk ambitionsniveau, der findes rundt om i landet.
 
Sigtet med hjemmesiden er, at korledere over hele landet og indenfor alle genrer får så megen god inspiration og undervisning som muligt. Og vi håber at korlederkurser.dk kan medvirke til at øge overblikket og interessen for uddannelserne.
 
Al henvendelse vedr. disse kurser skal foregå til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 
 
 
 
Kategori: DKL

Kordirigent konkurrence

Syng Sydfyn - Konkurrence for unge klassiske kordirigenter i norden.

Korfestivalen SyngSydfyn afholder i dagene 2.– 4. juni 2014 en konkurrence for unge, klassisk uddannede kordirigenter i Norden.

Konkurrencen foregår over 3 runder med henholdsvis et semiprofessionelt kor, et større, godt amatørkor og et professionelt vokalensemble. Deltagerne skal udover at opføre en række værker/satser med disse kor gennemføre et kortere prøveforløb med amatørkoret forud for ”koncertopførelsen”. Opgaverne er bundne, spænder fra senrenæssance til nutid og er udvalgt af dommerpanelet.

Dommepanelet består af Alice Granum, Mogens Dahl, Jesper Grove Jørgensen og et medlem af det deltagende professionelle kor.

Læs invitation og information. HENT

Kategori: DKL

Underkategorier

Uddannelse

Undervisning er inddelt i tre kategorier.

1) Uddannelsessteder, der udbyder længere forløb med korledelse i forskellige varianter.

2) Diverse korleder kurser og seminarer

3) Masterclass for dirigenter

Korlederseminar

Hvert år arrangerer Danske Korledere et henholdsvis seminar eller konference for foreningens medlemmer. Herunder finder du information om kommende og tidligere arrangementer. Om indhold, program og diverse refleksioner af samt beskrivelser om arrangementerne.

Jobannoncer

Jobannoncer

Søger du ny korlederstilling er det denne side du skal holde øje med. Af og til kan her også være andre korrelaterede jobtilbud slået op.

Korlederstafet

Fra tid til anden sendes Korlederstafetten videre til et nyt medlem.

Generalforsamling

Her finder du information vedr. foreningens generalforsamlinger, der finder sted hvert andet år (lige år).

Log indAnnoncer:

Nye medlemmer:

  • Merete Karkov
  • Kim Glies Nandfred
  • Helle Nerup
  • Karen Margrethe Kvistgaard
  • Anne Maria Dyrvig
DKL er medlem af: