25 Sep, 2018
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Vokalensemblet Swe-Dames

Vi søger en dirigent, som lægger vægt på at arbejde med klang, frasering og tekst, og som har en nysgerrig og ambitiøs tilgang i forhold til fremtidigt repertoirevalg.
Vi prioriterer et sikkert klaverspil og en god sangstemme.
Vi sætter en pædagogisk og samtidig myndig korledelse meget højt.
 
Vokalensemblet Swe-Dames er et lille, ambitiøst vokalensemble, der blev dannet i 1988. Ensemblet består af 12-14 erfarne, nodestærke kvindelige sangere, og koret arbejder på et musikalsk og teknisk højt niveau. Koret har gennem årene udviklet en særegen klang og en sikker fornemmelse for at synge i vidt forskellige stilarter. Vi har ny, anderledes og spændende musik på vores repertoire, men vi synger lige så gerne mere traditionelle værker. Vores repertoire spænder fra værker af Praetorius over Britten til Libby Larsen.
 
Vi øver i Jesuskirken i Valby fredage fra 17-19.15. Aflønningen sker efter Musikaftenskolen i Københavns tarif, og der afregnes for tre lektioner per gang. Derudover udbetales der et koncerthonorar for de afholdte koncerter.
Vi forventer deltagelse i to årlige bestyrelsesmøder.
 
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning på mail til korets formand Helle Marijnissen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi vil afholde samtaler løbende, og der vil blive afholdt prøvedirektioner i perioden fra 6/11 til og med 14/12.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formanden på telefon: 20111984 søndage mellem kl. 18 og 20.
9. sep.

NOTA-koret

- søger ny dirigent. Vi er solidt forankret i det århusianske musikliv og arbejder med alle grene af den klassiske kortradition indenfor såvel kirkemusik som verdslige kompositioner. Vi veksler mellem større opførelser med orkester og solistoptræden samt à cappella koncerter. Senest har vi bl.a. medvirket i Gurrelieder – Gribende Gigantisk med Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorekster underledelse af Marc Soustrot, Beethovens 9. i forbindelse med Aalborg Symfoniorkesters 75 års jubilæum under ledelse af Michael Schønwandt, og i denne sæson er vi i fuld gang med forberedelserne til vores 50 års jubilæumskoncert, hvor programmet til dels er udarbejdet, men hvor vi naturligvis også levner plads til bidrag fra vores nye dirigent.
 
Vi søger en dirigent, der
- Har en solid, faglig uddannelse og erfaring med klassisk kor- og også gerne orkesterledelse.
- Arbejder struktureret både til den enkelte prøve men også i de større prøveforløb op til store koncerter.
- Har et godt netværk inden for branchen.
- Formår at indgå i et aktivt og konstruktivt samarbejde med bestyrelsen.
- Er ærlig og tør sige din mening på en konstruktiv og pædagogisk facon.
- Har humor.
- Får musik ud af korets og dine egne anstrengelser. 
- Har musikalsk overblik.
 
Vi tilbyder en stilling som dirigent for et kor, der
- Er yderst velklingende og har ambitioner om at være blandt de bedste amatørkor i Aarhus.
- Glæder sig til hver eneste korprøve og møder engagerede og velforberedte.
- Elsker at lære nyt, at forbedre sig og præstere vores bedste.
- Fungerer fantastisk godt sammen socialt.
 
Løn efter kvalifikationer, tillæg for koncerter og godtgørelse for ophold på korets rejser.
 
Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan se mere på www.notakoret.dk, og derudover er du meget velkommen til at kontakte korets formand Anne Kau Henriksen på tlf.  51888467 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. Din ansøgning med CV bedes du sende til samme adresse.
 
Du skal kunne starte i løbet af efterårssæsonen 2018, og ansøgningsfristen er 15. september. Samtaler og en prøveaften med koret finder sted enten d. 20. eller d. 27. september.
9. sep.

Kor Cecilia

Mangler dirigent fra august 2018 – Et engageret damekor bestående af ca. 20 sangere i alle aldre. Koret synger et blandet, fortrinsvis rytmisk repertoire: Swing, jazz, spirituals, evergreens, musical, danske sange og salmer. Medvirker ved 3-4 koncerter om året. Nodekendskab og korerfaring er en fordel. Af hensyn til korets klangbalance skal nye sangere aflægge stemmeprøve.
 
Se også www.korcecilia.dk For yderligere oplysninger kontakt formand Ingelise Lindschouw, 28 43 18 88 eller DOF Paarup Aftenskole, 66 13 00 82.
 
Koret synger hver tirsdag kl. 19.00 i Pakhusgården 18, 5000 Odense C.
 
Dirigenten aflønnes efter Folkeoplysningsloven, løncirkulæret.

9. aug.


Roskilde Studiekor

Søger ny dirigent fra 1. september 2018
 
Roskilde Studiekor søger en dirigent, der kan lede os med fast, men kærlig hånd og godt humør. En dirigent, der vil udfordre og udvikle os på korklang, teknik og udtryk med et inspirerende repertoire.
 
Vi ønsker en dirigent, der har en solid faglig uddannelse og erfaring inden for korledelse, med alt hvad det indebærer. Dirigentstillingen er lønnet og følger korets aktiviteter, inkl. deltagelse i 4-5 bestyrelsesmøder om året.
 
Vi har dannet vores egen aftenskole. Vil du vide mere om stillingen, koret og ansøgningsproceduren, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside. Her finder du også det uddybende stillingsopslag:
http://www.roskilde-studiekor.dk/ Ansøgningsfristen er onsdag den 1. august 2018.
29. jun.

Albertslundkoret

Vi søger en dygtig og engageret korleder til vores kor.
 
Du er selvfølgelig stand til, at lede koret i vores bestræbelser på, at yde det bedste, vi kan. Koret har en ansat pianist, som er til stede ved korprøverne og vi har et lille repertoireudvalg, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Vi forventer, at du kender et katalog af korarrangementer, som du, efter et stykke tid, hvor du vurderer vores evner, kan foreslå os passende stykker fra. Koret har også selv et stort sangarkiv. Du skal foretage optagelsesprøver for nye sangere sammen med et par bestyrelsesmedlemmer. Vi er ikke voldsomt strikse, men vil gerne give plads til at sangere kan udvikle sig i vores selskab.
 
Det er hvad vi forventer af dig. Til gengæld vil vi give dig fornøjelige koraftener med et socialt anlagt kor, løn efter aftenskoletarif, tillæg for deltagelse i koncerter og godtgørelse for rejse og ophold på korets rejser.
Om Albertslundkoret: Vi har et bredt repertoire; vi synger lettere klassiske stykker, nordiske sange, musicals, moderne sange - og vi er åbne for de fleste idéer. Afrikansk stammedans får du nok svært ved at sælge, dog.
 
Vi er ca. 35 aktive sangere (SATB) og vi øver hver onsdag aften. For det meste fra kl. 19-21.30, op til koncerter dog ofte fra kl. 18.30-21.30. Vi har 2 "egne" koncerter om året, til jul og til forår. Derudover deltager vi for eksempel i Vestegnens Kortræf om foråret i Tivolis Kordage, i Bethesda Korfestival og har en kirkekoncert eller 2 ekstra til jul. Vi har som regel enten en korweekend (i DK) eller en rejse til udlandet om året.
 
Yderligere oplysninger kan fås hos korets formand, Mette Bechmann. (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) Til samme kan du sende en ansøgning. Du skal kunne starte til efterårssæsonen 2018 (d. 22. august) og ansøgningsfristen er 1. august. Samtaler og en kort øvning med sangere fra koret finder sted enten d. 8. eller d. 15. august.
 
Vi glæder os til at synge med dig!

29. jun.


Landskoret

Dirigent søges - læs annonce

Korproducent søges - læs annonce

1. juni


Elverhøjkoret

Se annonce

30. maj


Stilling besat

Horne Blandede Kor

Se annonce

15. maj


Kammerkoret GOCK

Se annonce

15. maj


Hørsholm-Koret

Se annonce

15. maj


Stilling besat

Roskilde Gospel Singers

Vi søger en dygtig og inspirerende dirigent. Tiltrædelse efter aftale – vi venter gerne på den rigtige person. 
 
Du er en erfaren, entusiastisk, motiverende, mødestabil, anerkendende samt en dygtig underviser og dirigent.
 
Vi er et erfarent, dygtigt og alsidigt gospelkor, med god foreningsånd og et stærkt fællesskab.
Vi øver om torsdagen!
 
Fælles for dig og os er, at vi brænder for gospelmusikken og dens glade budskab.
 
Løn efter aftale. Læs hele opslaget på vores hjemmeside www.roskildegospelsingers.dk
 
Motiveret ansøgning mailes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Roskilde Gospel Singers
 
 
Find os på Facebook
Hør os på Youtube
22. apr.

Kor Kalliope

Se annonce

21. apr.


Gudmekoret

Korleder søges til korstart 5. september 2018.
 
Gudmekoret synger et bredt repertoire af danske og udenlandske sange, salmer ChirismasCarols, musicalsange m.m.
Koret er et blandet kor, dog med overvægt af kvindestemmer. De fleste har nodekendskab.
 
Vi er p.t. 33 sangglade medlemmer, der øver hver onsdag 19.30 til 21.50 i aulaen på Gudme Skole (Stokkebækskolen).
Koret optræder gerne én til to gange pr. halvår.
 
Aflønning i henhold til aftenskoleloven.
 
Læs mere på hjemmesiden: gudmekoret.dk
 
Og kontakt gerne korets formand: Valborg Møller Andersen, 40476483 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
21. apr.

Stilling besat

AOF Koret, Horsens

-søger engageret dirigent fra august/september 2018, da vores nuværende dirigent efter 10 år har set sig nødsaget til at stoppe på grund af tidspres. 
AOF Koret er startet i 1982 og er et blandet, 4-stemmigt voksenkor.
 
Vores repertoire er meget varieret og spænder over ældre og nye danske og udenlandske korsatser, rytmisk samt klassisk og kirke musik. Vi giver 4-5 koncerter årligt.
Koret har gennem årene givet koncerter mange steder, både her i Danmark og i udlandet. Vi arbejder seriøst med sangen samtidig med at vi vægter det sociale sammenhold.
Øvetid: p.t. mandag fra 19.30-21.45 i Kildegade i Horsens.
Aflønning: I henhold til aftenskolelovens timesats  – ca. 14.000 pr. sæson.
 
Yderligere oplysninger kan fås hos vores nuværende dirigent Niels Jørgen Tranberg, 2748 7798, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,  eller hos korets formand Esther Abildgaard, 3025 7136, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Se AOF Korets hjemmeside: www.aof-koret-horsens.dk
9. apr.

Kolding Kammerkor

Se annonce

9. apr.


Lyngsoddekoret , Fredericia

Ny dirigent søges.
Vi er et velsyngende kor på 25-30 medlemmer fordelt på 4 stemmer SATB , der søger ny dirigent fra September 2018
Vi sætter musikalske udfordringer og det gode humør i højsædet og regner med at vores nye dirigent kan medvirke til begge dele.
Vi synger gennem Den Kreative Aftenskole i Fredericia og dirigenten aflønnes igennem dem.
 
Vi har mulighed for at lægge øveaften enten tirsdag eller onsdag fra 19-21.30
Repertoiret spænder vidt – fra lettere rytmisk, klassisk og den gode danske kor tradition.
 
På Lyngsoddekorets vegne
Marianne Meyer, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

28. mar.


Sejs-Koret

- søger ny dirigent fra august 2018

Sejs-Koret er et engageret og velsyngende kor med 35 medlemmer i alderen fra 35 år og opefter, fordelt på 4 stemmer.

Vi øver hver torsdag kl. 19.20-21.35 i et lokale ved Sejs-Svejbæk Kirke. 

Vores repertoire er alsidigt. Hovedvægten ligger på lyriske danske og svenske sange, men også engelsksprogede sange, rytmiske satser og mindre klassiske værker hører ind under korets repertoire.

Aflønning, aftenskoletakst + tillæg.

Mere information om dirigentjobbet på www.facebook.com/Sejs-Koret-364683240538636/

Kontakt: Søren Chr. Sørensen på 6053 5711 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

14. mar.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: