21 Aug, 2017
Text Size

Korleder søges

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
 • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
 • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
 • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

StillingsopslagCopenhagen Hot Notes

 

16. aug.


Tåsingekoret

Tåsingekoret søger korleder til tiltrædelse hurtigst muligt.
Tåsingekoret er 30 år gammelt og flere kormedlemmer har været med i adskillige år.
Koret har pt. 25 medlemmer, der kommer fra Sydfyn, Tåsinge og Langeland. Vi synger 4-stemmigt og har en rimelig fordeling på stemmerne.
Vi øver en gang om ugen, onsdag 19.00 -21.15, på Lundby Skole, Tåsinge. Sæsonen går fra september til maj med fri i alle skoleferier.
Koret er en selvstændig forening med velfungerende og aktiv bestyrelse, så dirigenten udelukkende skal koncentrere sig om at skabe musik med koret. Dirigenten aflønnes efter aftenskoleloven.
Repertoiret spænder vidt, se venligst vores hjemmeside: www.taasingekoret.dk
 
Vi søger en dirigent, som har lyst til at arbejde med et alsidigt kor, hvor humor og sangglæde spiller en stor rolle. Vi forventer dirigenten varetager dirigentopgaverne, meget gerne med ledsagelse på klaver.
Den kommende dirigents faglige baggrund spiller en lige så stor rolle som vedkommendes lyst til at arbejde med sangglade mennesker med mange forskellige forudsætninger for at synge.
Vi håber du er interesseret i et samarbejde med Tåsingekoret og ser frem til at høre fra dig.
 
Kontakt venligst:
Annie Steen Andersen ( formand )
Tlf. 28999120
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
16. aug.

Korleder til Skt. Nikolaj kirke, Bogense

En nyoprettet stilling som korleder ved Skt. Nikolaj Kirke i Bogense oplås hermed til besættelse snarest muligt.
Stillingen omfatter ledelse af Bogense Kirkes Kantori, som består af 18-20 sangglade medlemmer, som øver fra 19-20.45 i 33 uger med 5-6 optrædener i kirken årligt.
 
Bogense Kirke har et godt samarbejde med Bogense Skole, og det indbefatter bl.a. en ugentlig kortime med SFO-børn, hvoraf 15-30 møder op ca. 30 gange årligt.
Det har været lidt op ad bakke at få fat i de lidt ældre børn til korsang, men menighedsrådet ser gerne, at den nye korleder får startet et børnekor for aldersgruppen 10-14 år. I givet fald skal der være én øvetime ca. 30 gange årligt, gerne i direkte forlængelse af SFO-sangen.
 
Endelig er der et pigekor i alderen 14-18 år, som lejlighedsvis medvirker ved gudstjenester i Bogense, Grindløse og Nr. Sandager kirker. Koret består af 9 piger, som korlederen samler ca. 6 gange om året á 3 timer i forbindelse med deres medvirken ved gudstjenester. Dette kor ser menighedsrådene gerne videreført.
 
Aflønning efter kvalifikationer, men med aftenskolelovens takster som referenceramme. Ud over de ugentlige øvetimer, honoreres medvirken ved gudstjenester naturligvis.
Er du en musikalsk ildsjæl, kan du inspirere og motivere, har du humor, kommer du godt ud af det med sangglade i alderen 6-90, er du i stand til at gennemføre et prøveforløb helt på egen hånd ? Så er du lige den, vi søger! Hvis du oven i købet kan spille orgel, et det ekstra godt, men det er absolut ingen betingelse!
 
Ansøgning på mail sendes til Skt. Nikolaj Kirkes sekretær Lene Marie Knudsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest 15.september 2017. Spørgsmål vedrørende stillingen er meget velkomne og stiles til kirkens organist, Klaus Andersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 28555246. 
16. aug.

Sangkoret SKJOLD

Grundlagt i 1900
 
Søger korleder/dirigent.
Tiltrædelse 1. august 2017.
 
Et af Danmarks ældste mandskor søger korleder/dirigent.
Da vores mangeårig dirigent har valgt at opsige sin stilling, søger vi derfor en ny korleder.
Vi er et 4 stemmigt mandskor, med sangere i alderen 35 til 75 år. (1. & 2. tenor / 1. & 2. bas.) 
22 aktive medlemmer, med egne lokaler på Stationsvej midt i naturskønne Middelfart.
Vores repertoire spænder vidt, fra danske arbejdersange, populære korværker og nyere sange.
 
Vi synger ved lokale arrangementer i Middelfart Kommune og på plejehjemmene. Vi deltager i Kordag i Tivoli,  og tager gerne på korrejser i udlandet.
Vi øver hver torsdag aften fra kl. 20.00 til 22.00, hvilket vi også forventer ansøger kan. 
Derudover forventer vi, at du har erfaring med korledelse, har godt humør, og er socialt anlagt, hvilket vi lægger meget vægt på.
 
Løn efter gældende aftale. 
 
Har du spørgsmål til ansøgningen, eller vil du besøge koret, så er du velkommen til at kontakte korets Formand Christian Zeeberg på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller på telefon 22190530
Du kan finde yderligere oplysninger om koret på vores hjemmeside: www.sangkoretskjold.dk
16. aug.

Hadsundkoret

Vores 40 mand store blandede kor, står i øjeblikket uden korleder.
Vi har brug for en glad og udadvendt korleder, der vil være med til at finde nye som gamle rytmiske satser, at udfordre os med. Gerne de store pop kunstnere, såsom Kim Larsen, Anne Linnet, ABBA, Hanne Boel m.fl., men også gerne mere klassiske værker. 
 
Koret holder til i Hadsund Menighedscenter og øver to timer om ugen (gerne onsdag). Vi er ikke et kirkekor, men har et godt samarbejde med kirken, hvor vi også er det musikalske indslag i gudstjenesten ca. 2 gange om året.
 
Du skal have en god portion humor og lysten til at arbejde med et alsidigt kor med blandede forudsætninger for at synge.
 
Koret er en selvstændig forening, med en aktiv og velfungerende bestyrelse, så du skal kun koncentrere dig om at skabe god musik med koret.
 
Du aflønnes efter Folkeoplysningslovens bestemmelser.
 
Er du en korleder, der har lyst til at prøve nye udfordringer, så kontakt hurtigt korets formand:
 
Anita Nørholm, 40427002, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
16. aug.
 

Kolding Kammerkor

- søger ny dirigent medio august. 2017
Kolding Kammerkor er et blandet kor med ca. 24 medlemmer.

Musikalsk kvalitet, et intensivt arbejde med stemmedannelse og et godt socialt fællesskab er korets grundpiller. Vi forventer, at korets medlemmer hurtigt kan tilegne sig noder, så( dirigentens tid) tiden kan bruges til at forme musikken.
Repertoiret er primært klassisk musik, men sange, viser og rytmiske satser indgår også. 
Vi arbejder med stilarter, som spænder fra gammel til ny klassisk musik inden for såvel den kirkelige som den verdslige genre.

Vi øver hver mandag kl., 19.00 - 21.30 på Nicolai Scene i Kolding.
Aflønning sker efter aftenskoleloven.
 
Læs mere om koret på vores hjemmeside: www.koldingkammerkor.dk
- og på Facebook

Ansøgningsfrist: 1. august
Hvis du er interesseret i at blive vores nye dirigent, er du velkommen til at kontakte:
Lise Lorentzen Post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 23448044
Karin Raaby: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 41272250
30. juni

Helsingør Kammerkor

Da vores nuværende dirigent desværre stopper pr. 1. juli 2017, står vi fra i dag uden dirigent. Vi søger derfor en dirigent til ansættelse pr. 1. september 2017 eller snarest muligt herefter.

Vi forventer af dig som dirigent, at du:

 • kan udvikle korets klang og har viden om stemmetræning
 • er tydelig i din formidling
 • har en holdning til korets opbygning, de enkelte(s) stemmer og deres placering
 • har humor og er engageret; og at du har
 • musikalske ambitioner, visioner og ideer, som du vil bruge Helsingør Kammerkor til at indfri.

Da koret ikke har en akkompagnatør, forventes det, at dirigenten kan varetage al indstudering selv.

Korets repertoire sammensættes i samarbejde med bestyrelsen som helhed.

Helsingør Kammerkor blev dannet i 1950 og består p.t. af ca. 35 sangere. Koret vil gerne arbejde seriøst med à cappella musik, men også med større værker som messer og requier - inden for de seneste år har vi sunget bl.a. Lizsts Missa Choralis, Vivaldis Gloria, Verdis Requiem (i samarbejde med Birkerødkoret og Amatørsymfonikerne) samt Mozarts Waisenhaus-Messe i Salzburger Dom sammen med Orkester der Salzburger Dommusik og kor fra Sverige, Norge og Ungarn, under ledelse af domkantor János Czifra.

I denne sæson har vi sammen med det norske kor KoriOslo afholdt koncerter i hhv. Oslo, Espergærde og Helsingør med bl.a. uddrag fra Rachmaninovs Vesper samt dansk og norsk kormusik. 

Til foråret 2018 deltager koret i et projektsamarbejde med Gladsaxe Kammerkor, Hørsholm-koret og Nordsjællands Sinfonia om opførelse af Puccinis Messa di Gloria. Der er fastlagt tre koncerter, som skal dirigeres af Klaus Munk Nielsen.

Koret øver torsdage 19.15-21.45 i Helsingør Musikskoles lokaler, der ligger næsten lige ved siden af Helsingør station.

Aflønning som instruktør ifølge fritidsloven.

Ansøgningsfrist 10. august 2017 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan se flere oplysninger om koret på vores hjemmeside www.helsingorkammerkor.dk. 

Henvendelse til formand Mette Conradsen; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon 22 54 77 12 for yderligere information.

28. juni


Farumkoret

Da vores nuværende dirigent har fået nyt arbejde, søger Farumkoret en ny korleder fra medio august 2017. Farumkoret er et blandet kor med ca. 35 medlemmer. Vi øver tirsdage kl. 19.30 – 22.00 i Stavnsholtkirkens lokaler, Stavnsholtvej 25, 3520 Farum.
 
Repertoiret er alsidigt og spænder fra kirkemusik over danske og udenlandske sange til nyere musik. Større værker fremføres med solister. Læs om os på vores hjemmeside www.farumkoret.dk
 
Vi søger en dynamisk korleder, der kan løfte sangglæden og tilføre energi og inspiration til nye sangoplevelser.
Korprøverne aflønnes af Furesø Kommune til aftenskoletakst. En øveaften er 2,5 time, aflønnes med 4 timer.
 
Yderligere oplysninger hos: Korets formand Lisbeth Thormann, mobil 40571815, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller: Korets kasserer Hendrik de Groot, mobil nr. 2420 2954, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
28. juni

Kammerkoret Tourdion

Kammerkoret Tourdion søger ny dirigent pr. 15. august 2017. Tiltrædelse på et senere tidspunkt kan evt. aftales.
Efter et par udbytterige år har vores nuværende dirigent fået mulighed for at samle sine koraktiviteter i det sydsjællandske. Derfor har Tourdion brug for en ny dirigent.
 
Vi er et velklingende kor på 25 rutinerede sangere. Vores repertoire spænder fra renæssancen til nyere tid, primært a cappella. Hovedvægten ligger på romantik, nordisk korlyrik og nyere dansk kormusik. Korets koncertprogram fastlægges af dirigenten med input fra koret, og vi er åbne for, hvad en ny dirigent kan bibringe koret.
Helt aktuelt skal vi opføre Bachs H-mol-messe i efteråret sammen med Vor Frelsers Kantori. Vi søger derfor en dirigent, som både vil være interesseret i at indstudere dette værk med os og være vores faste dirigent på sigt.
Indstuderingen af H-mol-messen kunne evt. udskilles fra den langsigtede dirigentopgave og varetages af en anden.
 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og flere års erfaring med korledelse samt er en entusiastisk og motiverende person.
Vi øver i Nazaret kirke på Østerbro torsdag aften og prioriterer et par ekstra lørdagsprøver om året og gerne en hel weekend i provinsen med koncertaktivitet. Jobbet er lønnet efter aftenskoleloven.
Du kan læse mere om koret og tilgå lydfiler på www.tourdion.dk.
 
Hvis du er interesseret i at blive vores dirigent, er du velkommen til at kontakte formand Henriette Orholm på 2240 3005, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der meget gerne fortæller mere om korets virke og kommende planer.
8. juni

Bramming Mandskor

Se jobannonce
1. juni

Stilling besat

Aarhus Studenter-Sangere

Se jobannonce
1. juni

Stilling besat

Vindingekoret, Nyborg

Korleder søges til tiltrædelse medio august 2017.
Aflønning sker efter aftenskoleloven.
Vi er et blandet kor på 40 sangere. Vores repertoire spænder over danske og nogle engelske sange. Vi synger i 3 og 4 stemmer alt efter sats.
Vi øver en aften om ugen.
 
​Henvendelse til vores formand John Pedersen.
Tlf.: 2032 5120
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
4. maj.

Stilling besat

Koret Zenit, Aarhus

Koret Zenit er et veletableret rytmisk kor med base i Aarhus. Da vores nuværende korleder Julie desværre for os skal videre med sine studier, søger vi en, der kan overtage jobbet, når den nye sæson starter i september 2017.
 
Vi tilbyder
 • Et engageret og mødestabilt kor med et godt socialt miljø
 • En tjekket bestyrelse, der står for alt det praktiske, herunder at arrangere de 3-4 koncerter vi afholder i slutningen af sæsonen
 • Budget til indkøb af arrangementer og akkompagnement til koncerter
 • Tre lektioner pr. øvegang og aflønning af fem lektioner pr. koncert
 
Vi ønsker os en person som
 • Er stærkt funderet indenfor rytmisk kormusik
 • Har lyst til at lede et kor på middelniveau
 • Har udstråling, autoritet, humor og kan skabe en god stemning
 • Har mod på at udvikle og udfordre koret
 
Vi lægger vægt på at have et varieret repertoire, og at arrangementerne er skrevet specielt til os. Vi har tidligere arbejdet med band, men har i de seneste to år under Julies ledelse skåret ned på akkompagnementet og er kommet godt i gang med at fokusere mere på klang og dynamik. 
 
Vi øver om mandagen fra 19 til 21.30 i FO huset på Vester Alle. Aflønning iht. gældende aftenskolesats. 
 
Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside http://koretzenit.dk, og hvis der er noget du vil have uddybet eller spørge om, er du meget velkommen til at kontakte Christina (formand) på 20184508 eller Julie (korleder) på 24234578.
 
Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15.5. Vi holder audition den 20.5. 
4. maj

Nyborg Gospel og Rytmiske Kor

Se jobannonce
4. maj

Sejs-Koret, Silkeborg

Vores koncert Syng med Sejs-Koret den 15. maj bliver både sæsonafslutning og afsked med vores dirigent, Mathias Skaarup Sørensen, som nu vil fokusere på sin kandidat i klassisk korledelse. Meget passende er koncertens tema kærlighed, for vi har været på en god rejse sammen de seneste fire år. 
Nu glæder vi os til at møde en anden, engageret dirigent, som kan udvikle koret videre. 
 
Sejs-Koret fra Silkeborg er et engageret og velsyngende kor med 35 medlemmer i alle aldre pænt fordelt på 4 stemmer.
Vi øver hver mandag kl. 19.15-21.30 i et lokale ved Sejs-Svejbæk Kirke. Det er lige syd for Silkeborg, 5 min. fra motorvejen og med direkte togforbindelse til Svejbæk Station fra Aarhus og Herning.
Vores repertoire er alsidigt. Hovedvægten har ligget på lyriske danske og svenske sange, men også engelsksprogede sange, mindre klassiske værker og rytmiske spirituals hører ind under korets repetoire. 
Vi er glade og positive og koret er kendt for at have en god klang. Vi har en velfungerende bestyrelse og repetoireudvalg, som til enhver tid fungerer som sparringspartner for dirigenten. 
Vi aflønner efter aftenskoleloven og giver desuden honorar for kunstneriske ydelser. Vi har desuden haft budget til at samarbejde med en instrumental solist ved flere af vores koncerter.
Du kan høre koret ved forårskoncerten i Sejs-Svejbæk Kirke den 15. maj kl. 19, som markerer vores sæsonafslutning. Her er det vores tradition at invitere publikum til at opføre en sats som del koret, og efter koncerten byder vi på en forfriskning. 
Vi inviterer, løbende, kandidater til samtale. Sæsonopstart er sidst i august. 
Kontakt: 
Søren Chr. Sørensen på 6053 5711 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
4. maj

Voicebox, Aarhus

4. maj

Stilling besat

Di Vers , Roskilde

 
Så er chancen der!
Endelig er der mulighed for, at du kan blive dirigent for Roskildes mest spændende rytmiske kor!
 
Vi hedder Di Vers, for det er det, vi er – diverse. Vi elsker at prøve ting, som vi ikke før har prøvet – nye genrer, nye samarbejder, nye udtryk. Og altid med en 110% dedikeret indsats. Sådan har det været i 30 år.
Vi er gode til at få ting til at ske. Både kunstnerisk, med dygtige korsangere og højt ambitionsniveau - og praktisk, så alt omkring økonomi, organisation, lys og lyd bare fungerer.
Vi regner med, at netop du kan være vores kunstneriske leder på vores rejse videre rundt i musikkens verden. At du både kan inspirere og dirigere os. Vi har haft Jakob Høgsbro som dirigent i 19 år, så vi er godt vant. Vi forventer meget, men er også klar til at give meget igen. Vi aflønner efter aftenskoleloven og giver desuden honorar for kunstneriske ydelser.
 
Check den fulde stillingsbeskrivelse på vores hjemmeside www.di-vers.dk, og se os på Facebook på https://www.facebook.com/Di.Vers.Roskilde/
 
Kontakt meget gerne vores formand, Nils Boesen på 40 37 19 18 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for mere info.
 
Send os en ansøgning så hurtigt som muligt og senest 26. maj. Vi regner med at kunne lave en kontrakt med dig inden sommerferien.
10. apr.

Hinnerupkoret

 
Da vores dirigent gennem 6 år desværre er nødt til at stoppe hos os, søger vi en ny dirigent pr. 1 august 2017
 
Hinnerupkoret har ca. 30 medlemmer med en rimelig fordeling på stemmerne.
Vi øver hver torsdag fra kl 19.00-21.30 og har en korlørdag hvert halve år.
 
Koret er 30 år gammelt og flere kormedlemmer har været med i adskillige år. 
Koret drives under aftenskoleloven med den lovbestemte aflønning af dirigent.
 
Vi håber du er interesseret i et samarbejde med en flok sangglade mennesker 
og håber at høre fra dig for et evt. møde med bestyrelsen.
Du er velkommen til at kontakte vores formand for mere info.
 
Kontakt:
Inge Vejby Møller (formand)
Hinnerup
Tlf. 86985104
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller
Kirsten Winkler
Mobil 61795909
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

10. apr.


Sangtus Koret, Aalborg

...søger dygtig og ambitiøs korleder med opstart ultimo august 2017.
 
Sangtus Koret er et blandet kor med 38 medlemmer fordelt på 29 damestemmer og 9 herrestemmer.
Sangtus Koret har et bredt repertoire af både klassiske og rytmiske sange og har altid et større klassisk korværk undervejs. Koret har eksisteret i 40 år og har mange erfarne korsangere og gode nodelæsere.
Sangtus Koret øver hver onsdag på Skansevejen Skole i Nørresundby fra kl. 19,30 – 22,00. Aflønningen sker efter aftenskolens lønsats.
 
Læs mere om korlederstillingen på www.sangtus.dk/opslag/
 
For nærmere oplysninger kontakt Eva Lillelund tlf. 93 60 06 49/ Anker Gemzøe tlf. 30 11 46 63 el. Keld Kollerup Kvist tlf. 42 24 69 30.
Ansøgning vedlagt CV sendes senest 25. april 2017 til formanden for dirigentudvalget:
Eva Lillelund:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
12. mar.

Kerteminde Motetkor

Søger ny dirigent med start 1.9. 2017 
Vores kor har eksisteret i mere end 40 år og består af ca. 35 seriøse og loyale medlemmer fra lokalområdet, heraf 10 herrer.
Vores repertoire er hovedsagligt danske sange og viser, kirkemusik og mindre korværker.
I løbet af året deltager vi i koncerter eller andre kulturelle arrangementer, ofte sammen med andre kor. 
Sæsonen går fra september til maj med fri i alle skoleferier.
 
Koret mødes torsdag aften kl. 19.50-kl. 22.00 på Nymarksskolen 
Nymarken 47-Hundslev
5300 Kerteminde  
 
Aflønning er til aftenskoletakst. 
Vores formand Vivi Bott kan give yderligere oplysninger. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 27 05 43 eller mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Du kan læse mere om koret på www.kertemindemotetkor.dk

7. mar.


Midtjysk Kor

Se jobannonce

7. mar.

Stilling besat

Tritonus

Vi søger en dygtig og ambitiøs dirigent til koret Tritonus. Vi lægger vægt på, at du har et stort engagement, har visioner for koret og at du er kreativ og har udpræget humoristisk sans. Vi ønsker os en dirigent, som kan udfordre os musisk og fortsætte den udvikling, som koret altid brænder for.
I mere end 40 år har Tritonus sunget værker, der spænder fra store klassiske værker til rytmisk musik. Koret har arbejdet sammen med en lang række betydningsfulde danske musikere og sangere foruden orkestre som DR Big Band og medlemmer af Det Kgl. Kapel. 
Koret blev grundlagt af John Høybye, som stod i spidsen for ensemblet i 35 år. Lise Christensen Bjerno har dirigeret koret de sidste 8 år. Begge dirigenter har udviklet koret til i dag at være kendt for en stor klang og et udpræget varieret repertoire. Koret består af 35 dygtige og engagerede sangere, der dyrker den gode klang og de musikalske udfordringer. Vi har korprøver hver tirsdag fra 19-22 på Rødovre Gymnasium og afholder i gennemsnit 10 koncerter hvert år såvel nationalt som internationalt.
Som dirigent har du den kunstneriske ledelse af koret og dermed ansvaret for at forberede repertoire, lede den ugentlige korprøve og dirigere ved koncerter – også på rejser (vi elsker at rejse) og korweekends. 
 
Du får mulighed for at være med til at forme korets profil og sammen med koret at have indflydelse på dets videre udvikling. Vi ser frem til din ansøgning.
 
Du vil blive aflønnet efter aftenskolens lønsats, og der gives honorar for hver koncert. 
 
Læs mere om Tritonus på www.tritonus.dk
 
Audition vil foregå således, at du laver en kort opvarmning med koret i 3 minutter. Du vil få tilsendt en korsats, der er kendt af koret, som du dirigerer i 10 minutter. Derudover skal du medbringe en sats, der ikke er kendt af koret, som du indstuderer med os i 20 minutter. Derefter er der afsat 15 minutter til samtale med korets bestyrelse. Vi forventer, at du illustrerer, hvordan du fortolker musikken og viser dine evner i klaverspil samt intonation uden klaver. Jobbet er aflønnet efter aftenskoletakst.
Send ansøgning og kort CV til formand Bodil Wiberg Larsson Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  senest d. 13. januar 2017. Der indkaldes herefter til auditions, som afholdes d. 18. januar 2017 og d 24. januar 2017 mellem kl. 19.00 og 22.00. 
For yderligere information kontakt næstformand Peter Klingenberg på tlf 20906814 eller formand Bodil Wiberg Larsson på tlf 51380346
 

3. jan.


Ørestad kor

Efter 5 års frugtbart samarbejde med Torben Eskildsen, der har været med fra korets start, søger vi nu en dirigent til tiltrædelse i februar 2017. 
 
Vi er et blandet, mest rytmisk, kor med 35 medlemmer, der onsdage aftener øver i Ørestad Biblioteks lokaler. Der er ikke optagelsesprøve for nye medlemmer, men princippet er, at der ikke bliver taget specielle hensyn til nye sangere - det gælder om at hænge på.  Vi er delt i fire grupper med relativt få, men stabile mænd.
 
Koret søger en dirigent der kan fortsætte udviklingen af koret. Vi ønsker ikke blot en udvidelse af repertoire, men også en teknisk, klangmæssig og musikalsk udvikling, gerne med veldefinerede mål om at kunne synge bestemte værker, deltage i events, koncerter eller lignende.
 
Koret har en velfungerende bestyrelse der deltager aktivt i udviklingen af koret, selvfølgelig i samarbejde med dirigenten.
 
Hvis du er interesseret, bedes du sende nogle linjer om dig selv og hvordan du kunne tænke dig at angribe opgaven til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest d. 14. januar kl 24. 
 
Du er også velkommen til at henvende dig med opklarende spørgsmål på telefon 27216068 (Eva-Sofie, formand for bestyrelsen).
 
Løn efter tariffen.

3. jan.


Musikforeningen "Musik og Kor i Tisvilde"

Musikforeningen "Musik og Kor i Tisvilde" fejrer 30 års jubilæum i 2017, men vi mister samtidig vores dirigent, når korsæsonen slutter og jubilæet er overstået den første uge af september 2017.
Tisvilde Koret har i dag 30 amatør korsangere i alderen 45 til 70 år, hvoraf en del ikke læser noder, men er gode til at lære på øret.
Det er ikke de store klassiske værker koret har beskæftiget sig med, men korte lettere satser og naturligvis danske, engelske og svenske sange. 
Manglen på tenorer er udpræget, derfor har 3-stemmige sange været i fokus på det seneste.
Sæsonen løber fra 6. sept. til 13. dec. og 11. jan. til 10. maj.
Der øves om onsdagen tæt på Vejby station fra kl. 19.00 til 21.15 og honoraret er 1200 kr. pr. gang. 
Foreningen arbejder under Voksenundervisningsloven og har en bestyrelse, der udfører alle de praktiske opgaver. Der vil altid være en nodeansvarlig til hjælp.
Årligt 2 til 3 koncerter (forårs- og julekoncert)
Medlem af Kor72
 
Henvendelse: formand Anne Bjørner
telf. 45870502
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

18. dec.


Fyraftenskoret, Svendborg

Da vores nuværende korleder Jørgen Steen Larsen ønsker at flytte til en anden ø, mangler vores kor snart en afløser for ham.
 
Koret er et rent herrekor med min. tre stemmer. Vores repertoire spænder meget vidt
lige fra klassiske ting af Carl Nielsen, Rung og Weyse til Halfdan Rasmussen og
Beatles. Irske og engelske sange er meget populære i vores kor. Sangglæden i koret er stor, og vi kan lide at have det sjovt.
 
Vi stiler efter at komme ud at synge for et publikum 3-4 gange om året.
Sammen med sangen lægger vi også vægt på socialt samvær.
Vi synger hver tirsdag fra kl. 17.00 til 19.00 på Ida Holts Skole i Svendborg.
 
Koret har pt. 38 medlemmer og kan fejre 20 års jubilæum næste år.
 
Se mere om vores kor på hjemmesiden: Fyraftenskoret.dk hvor også diverse kontakter kan findes under informationer/bestyrelsen.
Vores formand Jørgen Bagge kan kontaktes direkte på tlf. 61318273.
 
Aflønning er til forhandling

7. dec.


Filharmonisk Kor, Odense

Se jobannonce

7. dec. 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:

Online lige nu

Vi har 43 gæster og ingen medlemmer online

DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: