25 Jun, 2017
Text Size

Korleder søges

 

 

 

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
 • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
 • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
 • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag

 

Kammerkoret Tourdion

Kammerkoret Tourdion søger ny dirigent pr. 15. august 2017. Tiltrædelse på et senere tidspunkt kan evt. aftales.
Efter et par udbytterige år har vores nuværende dirigent fået mulighed for at samle sine koraktiviteter i det sydsjællandske. Derfor har Tourdion brug for en ny dirigent.
 
Vi er et velklingende kor på 25 rutinerede sangere. Vores repertoire spænder fra renæssancen til nyere tid, primært a cappella. Hovedvægten ligger på romantik, nordisk korlyrik og nyere dansk kormusik. Korets koncertprogram fastlægges af dirigenten med input fra koret, og vi er åbne for, hvad en ny dirigent kan bibringe koret.
Helt aktuelt skal vi opføre Bachs H-mol-messe i efteråret sammen med Vor Frelsers Kantori. Vi søger derfor en dirigent, som både vil være interesseret i at indstudere dette værk med os og være vores faste dirigent på sigt.
Indstuderingen af H-mol-messen kunne evt. udskilles fra den langsigtede dirigentopgave og varetages af en anden.
 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og flere års erfaring med korledelse samt er en entusiastisk og motiverende person.
Vi øver i Nazaret kirke på Østerbro torsdag aften og prioriterer et par ekstra lørdagsprøver om året og gerne en hel weekend i provinsen med koncertaktivitet. Jobbet er lønnet efter aftenskoleloven.
Du kan læse mere om koret og tilgå lydfiler på www.tourdion.dk.
 
Hvis du er interesseret i at blive vores dirigent, er du velkommen til at kontakte formand Henriette Orholm på 2240 3005, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der meget gerne fortæller mere om korets virke og kommende planer.
8. juni

Bramming Mandskor

Se jobannonce
1. juni

Aarhus Studenter-Sangere

Se jobannonce
1. juni

Stilling besat

Vindingekoret, Nyborg

Korleder søges til tiltrædelse medio august 2017.
Aflønning sker efter aftenskoleloven.
Vi er et blandet kor på 40 sangere. Vores repertoire spænder over danske og nogle engelske sange. Vi synger i 3 og 4 stemmer alt efter sats.
Vi øver en aften om ugen.
 
​Henvendelse til vores formand John Pedersen.
Tlf.: 2032 5120
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
4. maj.

Stilling besat

Koret Zenit, Aarhus

Koret Zenit er et veletableret rytmisk kor med base i Aarhus. Da vores nuværende korleder Julie desværre for os skal videre med sine studier, søger vi en, der kan overtage jobbet, når den nye sæson starter i september 2017.
 
Vi tilbyder
 • Et engageret og mødestabilt kor med et godt socialt miljø
 • En tjekket bestyrelse, der står for alt det praktiske, herunder at arrangere de 3-4 koncerter vi afholder i slutningen af sæsonen
 • Budget til indkøb af arrangementer og akkompagnement til koncerter
 • Tre lektioner pr. øvegang og aflønning af fem lektioner pr. koncert
 
Vi ønsker os en person som
 • Er stærkt funderet indenfor rytmisk kormusik
 • Har lyst til at lede et kor på middelniveau
 • Har udstråling, autoritet, humor og kan skabe en god stemning
 • Har mod på at udvikle og udfordre koret
 
Vi lægger vægt på at have et varieret repertoire, og at arrangementerne er skrevet specielt til os. Vi har tidligere arbejdet med band, men har i de seneste to år under Julies ledelse skåret ned på akkompagnementet og er kommet godt i gang med at fokusere mere på klang og dynamik. 
 
Vi øver om mandagen fra 19 til 21.30 i FO huset på Vester Alle. Aflønning iht. gældende aftenskolesats. 
 
Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside http://koretzenit.dk, og hvis der er noget du vil have uddybet eller spørge om, er du meget velkommen til at kontakte Christina (formand) på 20184508 eller Julie (korleder) på 24234578.
 
Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15.5. Vi holder audition den 20.5. 
4. maj

Nyborg Gospel og Rytmiske Kor

Se jobannonce
4. maj

Sejs-Koret, Silkeborg

Vores koncert Syng med Sejs-Koret den 15. maj bliver både sæsonafslutning og afsked med vores dirigent, Mathias Skaarup Sørensen, som nu vil fokusere på sin kandidat i klassisk korledelse. Meget passende er koncertens tema kærlighed, for vi har været på en god rejse sammen de seneste fire år. 
Nu glæder vi os til at møde en anden, engageret dirigent, som kan udvikle koret videre. 
 
Sejs-Koret fra Silkeborg er et engageret og velsyngende kor med 35 medlemmer i alle aldre pænt fordelt på 4 stemmer.
Vi øver hver mandag kl. 19.15-21.30 i et lokale ved Sejs-Svejbæk Kirke. Det er lige syd for Silkeborg, 5 min. fra motorvejen og med direkte togforbindelse til Svejbæk Station fra Aarhus og Herning.
Vores repertoire er alsidigt. Hovedvægten har ligget på lyriske danske og svenske sange, men også engelsksprogede sange, mindre klassiske værker og rytmiske spirituals hører ind under korets repetoire. 
Vi er glade og positive og koret er kendt for at have en god klang. Vi har en velfungerende bestyrelse og repetoireudvalg, som til enhver tid fungerer som sparringspartner for dirigenten. 
Vi aflønner efter aftenskoleloven og giver desuden honorar for kunstneriske ydelser. Vi har desuden haft budget til at samarbejde med en instrumental solist ved flere af vores koncerter.
Du kan høre koret ved forårskoncerten i Sejs-Svejbæk Kirke den 15. maj kl. 19, som markerer vores sæsonafslutning. Her er det vores tradition at invitere publikum til at opføre en sats som del koret, og efter koncerten byder vi på en forfriskning. 
Vi inviterer, løbende, kandidater til samtale. Sæsonopstart er sidst i august. 
Kontakt: 
Søren Chr. Sørensen på 6053 5711 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
4. maj

Voicebox, Aarhus

4. maj

Di Vers , Roskilde

 
Så er chancen der!
Endelig er der mulighed for, at du kan blive dirigent for Roskildes mest spændende rytmiske kor!
 
Vi hedder Di Vers, for det er det, vi er – diverse. Vi elsker at prøve ting, som vi ikke før har prøvet – nye genrer, nye samarbejder, nye udtryk. Og altid med en 110% dedikeret indsats. Sådan har det været i 30 år.
Vi er gode til at få ting til at ske. Både kunstnerisk, med dygtige korsangere og højt ambitionsniveau - og praktisk, så alt omkring økonomi, organisation, lys og lyd bare fungerer.
Vi regner med, at netop du kan være vores kunstneriske leder på vores rejse videre rundt i musikkens verden. At du både kan inspirere og dirigere os. Vi har haft Jakob Høgsbro som dirigent i 19 år, så vi er godt vant. Vi forventer meget, men er også klar til at give meget igen. Vi aflønner efter aftenskoleloven og giver desuden honorar for kunstneriske ydelser.
 
Check den fulde stillingsbeskrivelse på vores hjemmeside www.di-vers.dk, og se os på Facebook på https://www.facebook.com/Di.Vers.Roskilde/
 
Kontakt meget gerne vores formand, Nils Boesen på 40 37 19 18 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for mere info.
 
Send os en ansøgning så hurtigt som muligt og senest 26. maj. Vi regner med at kunne lave en kontrakt med dig inden sommerferien.
10. apr.

Hinnerupkoret

 
Da vores dirigent gennem 6 år desværre er nødt til at stoppe hos os, søger vi en ny dirigent pr. 1 august 2017
 
Hinnerupkoret har ca. 30 medlemmer med en rimelig fordeling på stemmerne.
Vi øver hver torsdag fra kl 19.00-21.30 og har en korlørdag hvert halve år.
 
Koret er 30 år gammelt og flere kormedlemmer har været med i adskillige år. 
Koret drives under aftenskoleloven med den lovbestemte aflønning af dirigent.
 
Vi håber du er interesseret i et samarbejde med en flok sangglade mennesker 
og håber at høre fra dig for et evt. møde med bestyrelsen.
Du er velkommen til at kontakte vores formand for mere info.
 
Kontakt:
Inge Vejby Møller (formand)
Hinnerup
Tlf. 86985104
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller
Kirsten Winkler
Mobil 61795909
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

10. apr.


Sangtus Koret, Aalborg

...søger dygtig og ambitiøs korleder med opstart ultimo august 2017.
 
Sangtus Koret er et blandet kor med 38 medlemmer fordelt på 29 damestemmer og 9 herrestemmer.
Sangtus Koret har et bredt repertoire af både klassiske og rytmiske sange og har altid et større klassisk korværk undervejs. Koret har eksisteret i 40 år og har mange erfarne korsangere og gode nodelæsere.
Sangtus Koret øver hver onsdag på Skansevejen Skole i Nørresundby fra kl. 19,30 – 22,00. Aflønningen sker efter aftenskolens lønsats.
 
Læs mere om korlederstillingen på www.sangtus.dk/opslag/
 
For nærmere oplysninger kontakt Eva Lillelund tlf. 93 60 06 49/ Anker Gemzøe tlf. 30 11 46 63 el. Keld Kollerup Kvist tlf. 42 24 69 30.
Ansøgning vedlagt CV sendes senest 25. april 2017 til formanden for dirigentudvalget:
Eva Lillelund:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
12. mar.

Hadsundkoret

Hadsundkoret søger ny dirigent fra august 2017. Koret har næsten 20 år på bagen og har gennem de sidste 7 år været et udpræget rytmisk kor.
Koret er blandet og har 40 medlemmer. Koret har på nuværende tidspunkt til huse i Hadsund Kirkes menighedscenter og afholder en ugentlig prøve onsdag fra kl. 19.00 til kl. 21.30, samt 4-6 årlige koncerter, hvoraf mindst to er i Hadsund Kirke og i byerne omkring Mariager Fjord.  Koret er ikke et kirkekor, men har et godt samarbejde med kirken.
 
Korets repertoire har de seneste år bl.a. været korarrangementer med sange af The Beatles, Anne Linnet, Kim Larsen, ABBA, Oslo Gospel Choir, Alberte Winding, John Høybye, Søs Fenger, Hanne Boel, Saybia og mange flere. Koret er vant til at samarbejde med professionelle sangsolister og instrumentalister samt andre kor fra nær og fjern.
 
Koret søger en dirigent, som har lyst til at arbejde med et alsidigt kor, hvor humor og sangglæde spiller en stor rolle. Den kommende dirigents faglige baggrund spiller en lige så stor rolle, som vedkommendes lyst til at arbejde musikpædagogisk med sangglade mennesker med mange forskellige forudsætninger for at synge. Det vigtigste er altså, at korets nye dirigent vil løfte opgaven med musikalsk snilde og sans for den enkelte korsangers evner.
 
Koret er en selvstændig forening med en velfungerende og aktiv bestyrelse, så dirigenten udelukkende skal koncentrere sig om at skabe musik sammen med koret. Dirigenten aflønnes efter Folkeoplysningslovens  bestemmelser. 
Eventuelle spørgsmål om stillingen rettes til korets bestyrelsesformand, hvortil ansøgning også sendes senest den 19.04.17.
 
Kontaktinfo:
Hadsundkoret bestyrelse :
Formand Anita Nørholm 
Havnøvej 15, 9560 Hadsund
Tlf. 40 42 70 02
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
7. mar.

Stilling besat

Skive Egnens Herrekor

Skive Egnens Herrekor søger korleder til tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Skive Egnens Herrekor er et firestemmig herrekor med 25 – 30 medlemmer. Koret er en del af Skive Musikskole, og korlederen ansættes på Skive Musikskole (Skive Kommune) under ordnede forhold.
 
Koret øver en gang ugentligt (to timer onsdag aften) i peroden fra september til juni og giver 5-8 koncerter i løbet af sæsonen.
 
Koret har hidtil haft et bredt folkeligt klassisk repertoire af danske og engelske sange, og er meget indstillet på at følge nye ideer som en ny korleder ønsker at introducere.
 
Du kan se mere om koret på www.herrekor.dk, og er velkommen til at kontakte korets kontaktperson Søren Hylleberg tlf.: 4070 5862 el. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.

7. mar.


Kerteminde Motetkor

Søger ny dirigent med start 1.9. 2017 
Vores kor har eksisteret i mere end 40 år og består af ca. 35 seriøse og loyale medlemmer fra lokalområdet, heraf 10 herrer.
Vores repertoire er hovedsagligt danske sange og viser, kirkemusik og mindre korværker.
I løbet af året deltager vi i koncerter eller andre kulturelle arrangementer, ofte sammen med andre kor. 
Sæsonen går fra september til maj med fri i alle skoleferier.
 
Koret mødes torsdag aften kl. 19.50-kl. 22.00 på Nymarksskolen 
Nymarken 47-Hundslev
5300 Kerteminde  
 
Aflønning er til aftenskoletakst. 
Vores formand Vivi Bott kan give yderligere oplysninger. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 27 05 43 eller mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Du kan læse mere om koret på www.kertemindemotetkor.dk

7. mar.


Midtjysk Kor

Se jobannonce

7. mar.

Stilling besat

Tritonus

Vi søger en dygtig og ambitiøs dirigent til koret Tritonus. Vi lægger vægt på, at du har et stort engagement, har visioner for koret og at du er kreativ og har udpræget humoristisk sans. Vi ønsker os en dirigent, som kan udfordre os musisk og fortsætte den udvikling, som koret altid brænder for.
I mere end 40 år har Tritonus sunget værker, der spænder fra store klassiske værker til rytmisk musik. Koret har arbejdet sammen med en lang række betydningsfulde danske musikere og sangere foruden orkestre som DR Big Band og medlemmer af Det Kgl. Kapel. 
Koret blev grundlagt af John Høybye, som stod i spidsen for ensemblet i 35 år. Lise Christensen Bjerno har dirigeret koret de sidste 8 år. Begge dirigenter har udviklet koret til i dag at være kendt for en stor klang og et udpræget varieret repertoire. Koret består af 35 dygtige og engagerede sangere, der dyrker den gode klang og de musikalske udfordringer. Vi har korprøver hver tirsdag fra 19-22 på Rødovre Gymnasium og afholder i gennemsnit 10 koncerter hvert år såvel nationalt som internationalt.
Som dirigent har du den kunstneriske ledelse af koret og dermed ansvaret for at forberede repertoire, lede den ugentlige korprøve og dirigere ved koncerter – også på rejser (vi elsker at rejse) og korweekends. 
 
Du får mulighed for at være med til at forme korets profil og sammen med koret at have indflydelse på dets videre udvikling. Vi ser frem til din ansøgning.
 
Du vil blive aflønnet efter aftenskolens lønsats, og der gives honorar for hver koncert. 
 
Læs mere om Tritonus på www.tritonus.dk
 
Audition vil foregå således, at du laver en kort opvarmning med koret i 3 minutter. Du vil få tilsendt en korsats, der er kendt af koret, som du dirigerer i 10 minutter. Derudover skal du medbringe en sats, der ikke er kendt af koret, som du indstuderer med os i 20 minutter. Derefter er der afsat 15 minutter til samtale med korets bestyrelse. Vi forventer, at du illustrerer, hvordan du fortolker musikken og viser dine evner i klaverspil samt intonation uden klaver. Jobbet er aflønnet efter aftenskoletakst.
Send ansøgning og kort CV til formand Bodil Wiberg Larsson Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  senest d. 13. januar 2017. Der indkaldes herefter til auditions, som afholdes d. 18. januar 2017 og d 24. januar 2017 mellem kl. 19.00 og 22.00. 
For yderligere information kontakt næstformand Peter Klingenberg på tlf 20906814 eller formand Bodil Wiberg Larsson på tlf 51380346
 

3. jan.


Ørestad kor

Efter 5 års frugtbart samarbejde med Torben Eskildsen, der har været med fra korets start, søger vi nu en dirigent til tiltrædelse i februar 2017. 
 
Vi er et blandet, mest rytmisk, kor med 35 medlemmer, der onsdage aftener øver i Ørestad Biblioteks lokaler. Der er ikke optagelsesprøve for nye medlemmer, men princippet er, at der ikke bliver taget specielle hensyn til nye sangere - det gælder om at hænge på.  Vi er delt i fire grupper med relativt få, men stabile mænd.
 
Koret søger en dirigent der kan fortsætte udviklingen af koret. Vi ønsker ikke blot en udvidelse af repertoire, men også en teknisk, klangmæssig og musikalsk udvikling, gerne med veldefinerede mål om at kunne synge bestemte værker, deltage i events, koncerter eller lignende.
 
Koret har en velfungerende bestyrelse der deltager aktivt i udviklingen af koret, selvfølgelig i samarbejde med dirigenten.
 
Hvis du er interesseret, bedes du sende nogle linjer om dig selv og hvordan du kunne tænke dig at angribe opgaven til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest d. 14. januar kl 24. 
 
Du er også velkommen til at henvende dig med opklarende spørgsmål på telefon 27216068 (Eva-Sofie, formand for bestyrelsen).
 
Løn efter tariffen.

3. jan.


Musikforeningen "Musik og Kor i Tisvilde"

Musikforeningen "Musik og Kor i Tisvilde" fejrer 30 års jubilæum i 2017, men vi mister samtidig vores dirigent, når korsæsonen slutter og jubilæet er overstået den første uge af september 2017.
Tisvilde Koret har i dag 30 amatør korsangere i alderen 45 til 70 år, hvoraf en del ikke læser noder, men er gode til at lære på øret.
Det er ikke de store klassiske værker koret har beskæftiget sig med, men korte lettere satser og naturligvis danske, engelske og svenske sange. 
Manglen på tenorer er udpræget, derfor har 3-stemmige sange været i fokus på det seneste.
Sæsonen løber fra 6. sept. til 13. dec. og 11. jan. til 10. maj.
Der øves om onsdagen tæt på Vejby station fra kl. 19.00 til 21.15 og honoraret er 1200 kr. pr. gang. 
Foreningen arbejder under Voksenundervisningsloven og har en bestyrelse, der udfører alle de praktiske opgaver. Der vil altid være en nodeansvarlig til hjælp.
Årligt 2 til 3 koncerter (forårs- og julekoncert)
Medlem af Kor72
 
Henvendelse: formand Anne Bjørner
telf. 45870502
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

18. dec.


Fyraftenskoret, Svendborg

Da vores nuværende korleder Jørgen Steen Larsen ønsker at flytte til en anden ø, mangler vores kor snart en afløser for ham.
 
Koret er et rent herrekor med min. tre stemmer. Vores repertoire spænder meget vidt
lige fra klassiske ting af Carl Nielsen, Rung og Weyse til Halfdan Rasmussen og
Beatles. Irske og engelske sange er meget populære i vores kor. Sangglæden i koret er stor, og vi kan lide at have det sjovt.
 
Vi stiler efter at komme ud at synge for et publikum 3-4 gange om året.
Sammen med sangen lægger vi også vægt på socialt samvær.
Vi synger hver tirsdag fra kl. 17.00 til 19.00 på Ida Holts Skole i Svendborg.
 
Koret har pt. 38 medlemmer og kan fejre 20 års jubilæum næste år.
 
Se mere om vores kor på hjemmesiden: Fyraftenskoret.dk hvor også diverse kontakter kan findes under informationer/bestyrelsen.
Vores formand Jørgen Bagge kan kontaktes direkte på tlf. 61318273.
 
Aflønning er til forhandling

7. dec.


Filharmonisk Kor, Odense

Se jobannonce

7. dec. 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:

Online lige nu

Vi har 55 gæster og ingen medlemmer online

DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: