16 Dec, 2018
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


Ryslinge Sangkor

Læs annonce

26. nov.


Familiekoret

Foreningen Sjællandske Kor & Vokal Ensembler søger korleder pr. 6. februar 2019. (med intro dag lørdag d. 2. februar)
Familiekoret holder til i Birkerød i Rudersdal kommune og består af to-tre generationer, der synger to eller tre stemmer på tværs af generationer. Koret øver onsdag kl. 17:00-18:00 på Bistrup Skole  (musiklokale). Børnene er fra 6-10 år.
Der lønnes efter aftenskole/folkeoplysningsloven.
 
Yderligere information og kontakt til 
www.rytkor.dk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
26. nov.

Risbjergsangerne

Vi søger en ny dirigent til snarlig tiltrædelse.
Vores kor blev startet i 1980 og holder til i sognegården ved Risbjerg Kirke i Hvidovre.
Vi synger et alsidigt repertoire så som klassisk kormusik, kirkemusik, danske sange og viser samt folkeviser fra Norden og mange andre lande, og har arbejdet meget seriøst med klangen hos sangerne. 
Desværre er vi efterhånden blevet et lille kor med en høj gennemsnitsalder, da vi ikke har fået nok nye medlemmer.
Vores dirigent igennem 18 år, har desuden besluttet at holde op. 
Men vi er stadig nogle ildsjæle, der gerne vil gøre meget for, at vi kan blive mange flere, men det kræver jo også, at vi kan finde en dirigent, der vil være med til at bygge dette kor op, til igen at være et kor af en god størrelse.
Det håber vi du vil være med til at arbejde for, derfor henvender vi os til dig.
Aflønning for arbejdet vil ske til  aftenskolernes satser, da vi nu pga. det lave medlemstal vil blive oprettet i AOF-regi, men som sagt først når vi har fundet en ny dirigent. Vi håber det bliver dig.
Vi øver hver mandag kl. 19 – 21 i Sognegården ved Risbjerg Kirke.
Henvendelse bedes venligst rettet til korets formand, som også kan svare på evt. yderlige oplysninger.
 
Inge Glarø                                                                                                                    
Tlf. 24 42 57 02
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
26. nov.

Tønderkoret

Vi søger en engageret korleder pr.1.1.19
 
Tønderkoret har i ca. 30 år virket som samlingspunkt for glade amatørsangere i marsklandet. 
Koret er et blandet kor, der består af ca. 30 amatørsangere, der mødes hver torsdag aften fra 18.30 til 21.15 og synger et blandet, bredt repertoire af både danske og udenlandske korsatser. Vi arbejder seriøst og har det hyggeligt sammen. 
Vi har desuden mulighed for at øve hjemme, da de forskellige stemmer bliver omsat til lydfiler på vores hjemmeside. 
 
Koret har tradition for at afholde forskellige arrangementer i løbet af året. Der har hvert år været en cafekoncert i Kulturhuset og desuden flere julekoncerter i egnens kirker.
I årenes løb har koret desuden deltaget i forskellige andre arrangementer - f.eks kan nævnes: festivalgudstjeneste i Tønder Kristkirke, opførelser af Vadehavssuiten, arrangementer med Grænsekorene, korstævner, indslag til Tønder Festival og meget mere. 
 
Koret er tilknyttet FOF og er medlem af foreningen Danske folkekor.
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
P.t. er lønnen 274,76 kr. + 12,5% i feriepenge pr. lektion. Der aflønnes med 4 lektioner pr. gang.
 
Hvis du vil vide mere kan du se på vores hjemmeside www.toenderkoret.dk og kontakte Steen Tygesen tlf +45 29434224 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi glæder os til at synge sammen med dig.
26. nov.

Vokalensemblet Swe-Dames

Vi søger en dirigent, som lægger vægt på at arbejde med klang, frasering og tekst, og som har en nysgerrig og ambitiøs tilgang i forhold til fremtidigt repertoirevalg.
Vi prioriterer et sikkert klaverspil og en god sangstemme.
Vi sætter en pædagogisk og samtidig myndig korledelse meget højt.
 
Vokalensemblet Swe-Dames er et lille, ambitiøst vokalensemble, der blev dannet i 1988. Ensemblet består af 12-14 erfarne, nodestærke kvindelige sangere, og koret arbejder på et musikalsk og teknisk højt niveau. Koret har gennem årene udviklet en særegen klang og en sikker fornemmelse for at synge i vidt forskellige stilarter. Vi har ny, anderledes og spændende musik på vores repertoire, men vi synger lige så gerne mere traditionelle værker. Vores repertoire spænder fra værker af Praetorius over Britten til Libby Larsen.
 
Vi øver i Jesuskirken i Valby fredage fra 17-19.15. Aflønningen sker efter Musikaftenskolen i Københavns tarif, og der afregnes for tre lektioner per gang. Derudover udbetales der et koncerthonorar for de afholdte koncerter.
Vi forventer deltagelse i to årlige bestyrelsesmøder.
 
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning på mail til korets formand Helle Marijnissen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi vil afholde samtaler løbende, og der vil blive afholdt prøvedirektioner i perioden fra 6/11 til og med 14/12.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formanden på telefon: 20111984 søndage mellem kl. 18 og 20.
9. sep.

NOTA-koret

- søger ny dirigent. Vi er solidt forankret i det århusianske musikliv og arbejder med alle grene af den klassiske kortradition indenfor såvel kirkemusik som verdslige kompositioner. Vi veksler mellem større opførelser med orkester og solistoptræden samt à cappella koncerter. Senest har vi bl.a. medvirket i Gurrelieder – Gribende Gigantisk med Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorekster underledelse af Marc Soustrot, Beethovens 9. i forbindelse med Aalborg Symfoniorkesters 75 års jubilæum under ledelse af Michael Schønwandt, og i denne sæson er vi i fuld gang med forberedelserne til vores 50 års jubilæumskoncert, hvor programmet til dels er udarbejdet, men hvor vi naturligvis også levner plads til bidrag fra vores nye dirigent.
 
Vi søger en dirigent, der
- Har en solid, faglig uddannelse og erfaring med klassisk kor- og også gerne orkesterledelse.
- Arbejder struktureret både til den enkelte prøve men også i de større prøveforløb op til store koncerter.
- Har et godt netværk inden for branchen.
- Formår at indgå i et aktivt og konstruktivt samarbejde med bestyrelsen.
- Er ærlig og tør sige din mening på en konstruktiv og pædagogisk facon.
- Har humor.
- Får musik ud af korets og dine egne anstrengelser. 
- Har musikalsk overblik.
 
Vi tilbyder en stilling som dirigent for et kor, der
- Er yderst velklingende og har ambitioner om at være blandt de bedste amatørkor i Aarhus.
- Glæder sig til hver eneste korprøve og møder engagerede og velforberedte.
- Elsker at lære nyt, at forbedre sig og præstere vores bedste.
- Fungerer fantastisk godt sammen socialt.
 
Løn efter kvalifikationer, tillæg for koncerter og godtgørelse for ophold på korets rejser.
 
Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan se mere på www.notakoret.dk, og derudover er du meget velkommen til at kontakte korets formand Anne Kau Henriksen på tlf.  51888467 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. Din ansøgning med CV bedes du sende til samme adresse.
 
Du skal kunne starte i løbet af efterårssæsonen 2018, og ansøgningsfristen er 15. september. Samtaler og en prøveaften med koret finder sted enten d. 20. eller d. 27. september.
9. sep.

Kor Cecilia

Mangler dirigent fra august 2018 – Et engageret damekor bestående af ca. 20 sangere i alle aldre. Koret synger et blandet, fortrinsvis rytmisk repertoire: Swing, jazz, spirituals, evergreens, musical, danske sange og salmer. Medvirker ved 3-4 koncerter om året. Nodekendskab og korerfaring er en fordel. Af hensyn til korets klangbalance skal nye sangere aflægge stemmeprøve.
 
Se også www.korcecilia.dk For yderligere oplysninger kontakt formand Ingelise Lindschouw, 28 43 18 88 eller DOF Paarup Aftenskole, 66 13 00 82.
 
Koret synger hver tirsdag kl. 19.00 i Pakhusgården 18, 5000 Odense C.
 
Dirigenten aflønnes efter Folkeoplysningsloven, løncirkulæret.

9. aug.


Stilling besat

Roskilde Studiekor

Søger ny dirigent fra 1. september 2018
 
Roskilde Studiekor søger en dirigent, der kan lede os med fast, men kærlig hånd og godt humør. En dirigent, der vil udfordre og udvikle os på korklang, teknik og udtryk med et inspirerende repertoire.
 
Vi ønsker en dirigent, der har en solid faglig uddannelse og erfaring inden for korledelse, med alt hvad det indebærer. Dirigentstillingen er lønnet og følger korets aktiviteter, inkl. deltagelse i 4-5 bestyrelsesmøder om året.
 
Vi har dannet vores egen aftenskole. Vil du vide mere om stillingen, koret og ansøgningsproceduren, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside. Her finder du også det uddybende stillingsopslag:
http://www.roskilde-studiekor.dk/ Ansøgningsfristen er onsdag den 1. august 2018.
29. jun.

Albertslundkoret

Vi søger en dygtig og engageret korleder til vores kor.
 
Du er selvfølgelig stand til, at lede koret i vores bestræbelser på, at yde det bedste, vi kan. Koret har en ansat pianist, som er til stede ved korprøverne og vi har et lille repertoireudvalg, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Vi forventer, at du kender et katalog af korarrangementer, som du, efter et stykke tid, hvor du vurderer vores evner, kan foreslå os passende stykker fra. Koret har også selv et stort sangarkiv. Du skal foretage optagelsesprøver for nye sangere sammen med et par bestyrelsesmedlemmer. Vi er ikke voldsomt strikse, men vil gerne give plads til at sangere kan udvikle sig i vores selskab.
 
Det er hvad vi forventer af dig. Til gengæld vil vi give dig fornøjelige koraftener med et socialt anlagt kor, løn efter aftenskoletarif, tillæg for deltagelse i koncerter og godtgørelse for rejse og ophold på korets rejser.
Om Albertslundkoret: Vi har et bredt repertoire; vi synger lettere klassiske stykker, nordiske sange, musicals, moderne sange - og vi er åbne for de fleste idéer. Afrikansk stammedans får du nok svært ved at sælge, dog.
 
Vi er ca. 35 aktive sangere (SATB) og vi øver hver onsdag aften. For det meste fra kl. 19-21.30, op til koncerter dog ofte fra kl. 18.30-21.30. Vi har 2 "egne" koncerter om året, til jul og til forår. Derudover deltager vi for eksempel i Vestegnens Kortræf om foråret i Tivolis Kordage, i Bethesda Korfestival og har en kirkekoncert eller 2 ekstra til jul. Vi har som regel enten en korweekend (i DK) eller en rejse til udlandet om året.
 
Yderligere oplysninger kan fås hos korets formand, Mette Bechmann. (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) Til samme kan du sende en ansøgning. Du skal kunne starte til efterårssæsonen 2018 (d. 22. august) og ansøgningsfristen er 1. august. Samtaler og en kort øvning med sangere fra koret finder sted enten d. 8. eller d. 15. august.
 
Vi glæder os til at synge med dig!

29. jun.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: