24 Apr, 2019
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Foreningen Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle få regler vedr. opslag:
  • Det skal fremgå af annoncen, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor vær i god tid, når I indsender en annonce og hav en ikke for kort ansøgningsfrist.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


 


 

Kolding Mandskor

Søger ny dirigent til omgående tiltrædelse.
Om du er ung eller gammel, kvinde eller mand er underordnet, blot du er dygtig og motiveret og parat til at  yde en god indsats.
 
Vi er et seriøst mandskor med 30 aktive sangere og med masser af humor og godt kammeratskab.
Koret fejrede i september 2018 90 års fødselsdag, med en stor koncert på Kolding Teater, hvor vi havde  deltagelse af Lene Siel, Bobo Moreno og Jazzband Kolding.
Vores repertoire spænder over mange genre bl.a. renæssance musik, klassiske korværker, operette musik,
Negro Spirituals, danske og nordiske sange, rytmisk og nutidig musik.
 
Vi aflønner i henhold til folkeoplysningsloven som p.t. er ca. 275,- pr. lektion. Vi øver 3 lektioner pr. gang, og derudover aftales betaling for arrangementer og koncerter efter aftale.
Vi har vores eget korhus, hvor vi øver hver onsdag fra kl. 18.30 til 20.30, men vi kan om nødvendig flytte til mandag og evt. og flytte starttidspunkt til kl. 19.00.
 
Du kan se lidt om os på korets hjemmeside koldingmandskor.dk eller på facebook ligesom du er velkommen til at kontakte Keld Jensen på telf.  42652030 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. 
16. mar.

Lyngby Kammerkor

Læs annonce

6. feb.


BESAT

Hærvejskoret

Søger ny dirigent til september 2019
 
Vi søger en dirigent, der er frisk på at videreføre et glad og arbejdsomt blandet kor med ca. 35 sangere, der kommer fra et stort opland omkring Hærvejen. Sangerne er flittige, seriøse amatører, der også vægter det sociale sammenhold meget højt.
 
Koret har hjemsted i Nr. Snede og vi øver i flotte lokaler på den nye Nr. Snede Skole hver torsdag kl. 19.15 – 21.45. 
 
Koret fyldte 50 år i 2018 -  og har  kun haft tre forskellige dirigenter i korets levetid. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. Vi synger mest a cappella, men har flere gange arrangeret koncerter sammen med orkestre og andre kor. 
I sidste sæson sang vi to forårskoncerter, vores store jubilæumskoncert med orkesterledsaglese og en julekoncert, ligesom vi medvirkede ved tre forskellige byarangementer og indvielser. Med mellemrum arrangeres udflugter og korrejser. 
 
Koret er tilknyttet DOF aftenskole og organiseret i en korforening med en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet.
 
Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven - og vi er meget åbne over for nye ideer.
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
 
Hvis du er interesseret så kig ind på vores hjemmeside www.hærvejskoret.dk  eller kontakt korets formand Mogens Bentzen på 4080 3757 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
6. feb.

Vestfynskoret

Kunne du tænke dig, at blive korleder og være med til at videreudvikle et godt kor?
 
Vestfynskoret, som har hjemsted i Assens, søger ny korleder pr. 1. september 2019, da vores nuværende leder gennem 5 år, vil koncentrere sig om at videreudvikle sin egen karriere.
Vi er et blandet 4-8 stemmigt kor på ca. 35 medlemmer i alderen 40 og opefter, og vi har i koret en god fordeling på alle stemmer.
Vi øver en gang om ugen i perioden september – maj (inkl.).
 
Koret arrangerer årligt et antal koncerter, og udbyder også koncerter, herudover deltager vi ind imellem i andre musikalske arrangementer (sangstævner). Vi synger oftest a cappella. Repertoire spænder vidt, fra barok til nutidig musik. 
 
Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder der kan inspirere og udvikle os musikalsk.  Mere om koret på www. Vestfynskoret.dk
Vi forventer at du har en uddannelse som korleder, er inspirerende og iderig, samt har et godt socialt gen.
 
Koret er medlem af Kor72, og er i øvrigt organiseret under LOF, med ca. 120 timer pr. sæson, og som udgangspunkt svarer aflønningen til den, der er gældende på folkeoplysningsområdet.
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til korets formand Vagn Thomsen, mobil 20232178,  mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
6. feb.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: