fbpx
08 Apr, 2020
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


ØreVox

Læs annonce.
5. apr.

Eventyrkoret

Haves: Ca. 30 entusiastiske korsangere (sopran, alt, tenor og bas – gennemsnitsalder 60+) med et eventyrligt bagkatalog, der spænder bredt: Fra folkeviser til gospel, Benny Andersen til Beatles, fra salmer til swahili-numre, julesange til pop! Et kor med stolte traditioner, trofast publikum, herligt kammeratskab og velfungerende rammer.
Vi øver hver torsdag kl. 19.00 – 21.30 i Korskirken i Herlev, er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret, har egen bestyrelse og underudvalg, og har igennem korets snart 11 års levetid optrådt både lokalt, i Tivoli, på Østre Gasværk, på plejehjem og i kirker og meget mere. Læs evt. mere på vores hjemmeside – www.eventyrkoret.dk
Der afholdes pt. ca. 20 korprøver og 2-3 koncerter pr. halvår.

Søges: Dygtig, engageret og klaverspillende korleder med smil på læben samt lyst til og mod på at bringe koret videre mod nye oplevelser, eventyr, nye numre og musik samt masser af sangglæde, når nuværende korleder, Torben Lund, til sommer takker af.
Korlederen er jf. korets vedtægter medlem af bestyrelsen, der holder 4 møder årligt. Bestyrelse vil være tæt sparrings-og samarbejdspartner, og tager sig af mange af de praktiske opgaver, der er forbundet med et kor.

Ansættelse og lønaftale efter Folkeoplysningsloven.
Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion sidst i maj måned.
Motiveret ansøgning samt CV sendes til korets formand Jeanette Noer, der også kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansøgningsfrist: 15/5-20.
5. apr.

Vildbjerg Koret

Vildbjerg-Koret søger fra ultimo August 2020 en rytmisk hjælpedirigent/pianist som kan dirigere ca. hver anden torsdag- eller tirsdag aften fra kl. 19.00 til kl. 21.30 
Koret er 4-stemmigt, med 32 sangere – deriblandt bl.a. 12 dygtige mandlige sangere. Vi værdsætter en god atmosfære i koret og ønsker os en dirigent, som kan medvirke til dette.   
Organist Claus Aaskov, er vores dirigent hver anden uge. Claus er mest til klassisk korsang, hvorfor vi hovedsageligt ønsker os en dirigent, som har lyst til og erfaring i den rytmiske genre, da vi rigtig gerne vil udfordres deri også.
 
Koret synger koncerter i kirker, plejehjem, institutioner og andre steder. Ca. 1 efterårskoncert, 3 julekoncerter og 1 forårskoncert, samt andet efter opfordring.
Korlederne samarbejder før koncerterne og begge er ofte med ud til koncerterne.
Vildbjerg Koret er under AOF, som aflønner dirigenterne. Desuden har vi en korforening, der hjælper med det praktiske arbejde og formidling.
 
Kontakt: Claus Aaskov : mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf.  22812149
Ingrid Kobberø: Formand: mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf. 23335231
5. apr.

HK Koret Aalborg

Læs annonce.
5. apr.

Grenaa Koret

Grenaa Koret søger korleder, der kan overtage vores klassiske kor efter sommerferien 2020. Vi søger en energisk og engageret korleder, som er i stand til at udfordre os som kor.
Grenaa Koret er et godt og vel 50 år gammelt kor, som altid har sunget det klassiske repertoire, ofte a cappella med 4 eller flere stemmer, men også med musik ledsagelse af klaver eller orgel.

Vi er for tiden små 30 rutinerede og engagerede sangere med den næsten obligatoriske overvægt af sopraner og alter, men også med ganske velfungerende herrestemmer.
Koret er en forening, som er organiseret under FOF Djursland, og aflønning foregår efter Folkeoplysningsloven. Vi øver onsdage kl. 19.15 til 21.30 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Sæsonen er januar til maj og august til december, dog ikke i skoleferier.
Vi giver 2-4 kirkekoncerter til jul med helt klassisk julerepertoire, gerne med et enkelt eller to større værker ind imellem julesange og -salmer. Desuden har vi 1-3 forårskoncerter, ofte med et lidt ”lettere” repertoire med for eksempel danske og udenlandske forårs- og sommersange.

Hvis det ønskes kan vi arrangere en aften, helst en onsdag, hvor en interesseret korleder, kan prøve vores kor af.
Henvendelse til korets formand
Karen Margrethe Olesen, 21 49 02 60
www.grenaakoret.dk
5. apr.

Di Vers

Læs annonce.
5. apr.

Odsherred koret

Søger ny dirigent snarest. Vi er et damekor der synger blandet klassisk, dansk og udenlandsk.
Vi øver i Vig aktivitetscenter mandag kl.16-15 til 18-15, 4560 Vig.
Løn efter overenskomst.
Håber at nogen er interreseret.
Henvendelse til formand Inga Overgaard tlf. 24422952 eller kasserer Lisette laursen tlf. 25142898 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 29. feb.


Molskoret

Vores korleder gennem 17 år har (på grund af arbejdspres) ønsket at holde efter forårssæsonen 2020.
 
Molskoret er et folkekor uden optagelsesprøve med ca 10 herrerstemmer og 20 damestemmer. Koret er ca 36 år gammelt. Få af sangerne har været med fra begyndelsen, og nye er kommet til.
Vores øveaftner ligger på onsdage mellem 19 og 21 fra januar til maj og fra september til december, men ikke i skoleferier. Vi øver på Molsskolen i 8420 Knebel. Dog har vi af og til haft ekstra øveaftner i forbindelse med koncerter.
I forårssæsonen deltager vi fast i det årlige kortræf i Grenå sammen med andre kor fra Djursland. Vi har forårskoncert i maj og julekoncert i december i en af de lokale kirker. Vi arbejder også sammen med andre lokale kor om fælleskoncerter. For nylig har Moleskoret desuden været bestilt til at synge ved et Krondiamantbryllup.
Vi har deltaget i andre lokale arrangementer som f.eks Egnsspillet på Djursland med musik og tekst af dramatiker og komponist Mai Wied og under ledelse af dirigent Hans Holm, og ‘Vild med sang i Naturen’ med musik af Butch Lacy under ledelse af Vibe Ulbrandt.
 
Koret er medlem af Kor72, og flere medlemmer har deltaget i diverse stævner f.eks Kor72-jubilæumskoncerten i Odense for nogle år siden. Da sang vi Søren Ulrich Thomsens digt, ‘Det værste og det bedste’ med musik af Bo Gunge, og Jazzoratoriet ‘De 24 timer’ af Bernhard Christensen og Svend Møller Kristensen) i Århus arrangeret og dirigeret af Jakob Høgsbro.
Vores repertoire er især danske og nordiske sange og salmer, både gamle og nyere, også lettere rytmiske med op til 6 stemmer. Under en koncertrejse i Sønderjylland sang vi suiten ‘I Vadehavet’ (tekst, Jens Rosendal og musik, Erling Kullberg) og Vadehavssuiten (tekst Jens Rosendal og musik, Ole Ugilt Jensen). Vi synger primært a capella og har altid mod på at prøve noget nyt.
 
Koret er godt vant med omhyggelig opvarmning og grundig, præcis og tålmodig gennemgang af de enkelte stemmer.
Kort sagt søger vi en uddannet korleder med humor, energi og lyst til at lede vores velfungerende og engagerede kor.
 
Koret vil gerne invitere ansøgere til en øveaften en onsdag i foråret 2020 efter aftale med Verner Damm.
Ansættelse og lønaftale efter aftenskoleloven.
 
Ansøgningsfrist 1. april 2020.
Ansøgning sendes til korets bestyrelsesformand, Verner Dam Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som også vil stå til rådighed med svar på eventuelle spørgsmål.

29. feb.


Kammerkoret Pegasus

Korleder søges
Læs annonce
29. feb.

 


Storekor Odense

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Carambakoret

Korleder søges
Læs annonce
29. feb..

Arion koret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Ensemble Nordklang

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Odense Teaterkor

Odense Teaterkor søger ny korleder
Da vores nuværende korleder desværre stopper, søger vi en ny korleder pr. 1. august 2020. Odense Teaterkor er et firstemmigt rytmisk kor bestående af 36 engagerede medlemmer. Koret er ambitiøst og har god mødedisciplin og vores øveaftener er præget af både seriøsitet, sangglæde og hyggeligt samvær. Repertoiret er danske og udenlandske sange inden for den rytmiske genre.
Du kan læse mere om koret, samt se det repertoire vi pt. arbejder med, på vores hjemmeside www.odenseteaterkor.dk.
Koret afholder hvert år mellem fire og otte koncerter, de fire på Odense Teaters Foyerscene og de øvrige i forskellige kirker samt til H.C. Andersen julemarked. Herudover kan vi bookes til de koncerter vi, i et samarbejde mellem bestyrelsen og korleder, finder kan passe ind i korets øvrige planlægning. Bl.a. deltog vi i foråret 2018 i forestillingen ”Hændelsen” på Odense Teater. Til koncerterne akkompagneres koret af piano og bas.
Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder eller har erfaring med korledelse
• er stabil og velorganiseret
• kan akkompagnere koret på klaver på øveaftener
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver mandage kl. 19:00 – 21:30 på Sct. Knuds Gymnasium, sæsonerne kører fra slut august til midt december samt start januar til midt juni.
Ansøgning sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om koret kan fås ved henvendelse til korets formand Dorte Folkmann på tlf. 4031 3439 eller til vores nuværende korleder Caspar Præstegaard på tlf. 4076 3331.

Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”. 

29. feb. 


Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor

Vores dirigent gennem de sidste 6 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny dirigent fra september 2020.

Vi er et firestemmigt kor med 40-50 medlemmer, pt er vi 17 sopraner, 17 alter, 7 tenorer og 7 basser. Vi er flest 50+. Koret er startet i 2004, og mange i koret har været med i 10 år.
Koret optager alle der har familiemæssige eller anden tilknytning til Sankt Annæ Gymnasium herunder været elev eller lærer.

Vi er i koret gode til at orientere os i noderne, men nodelæsning er ikke et krav.
Vi har et godt fremmøde og har en engageret og venlig humoristisk omgangsform.
Vi øver onsdage fra 19-21 på Sankt Annæ Gymnasium og optræder lejlighedsvis ved nogle af skolens arrangementer. Nogle gange fortsætter vi efter korprøven med korkaffe på skolens lærerværelse, for at have mulighed for at hygge os med hinanden
Koret har 6-8 optrædener om året, herunder blandt andet kirkekoncerter og Tivolis kordage. Vi holder hvert forår en kordag – og hvert andet år har vi været på korrejse hvor vi har sunget sammen med andre (lokale) kor. Vi har været i Tromsø, Budapest, Dublin og planlægger dette forår en tur til Hamborg.
Vi synger forskellige genrer både a capella og med akkompagnement – vi har fx sunget Scandinavian Shuffle, Faures Cantique de Jean Racine, La Cours Fred hviler over land og by, Kodalys Cohors Generosa, Pitonis Cantate Domino, Hugo Alfvens Uti vår hage og Petersson-Bergers Stemning, derudover har vi et alsidigt julerepertoire samt en del danske sange.

Vi ønsker os en venlig, dygtig, tydelig, engageret og klaverspillende dirigent, med godt kendskab til korrepertoire og et godt netværk.
Koret har en bestyrelse der vil bakke dirigenten op og tager sig af mange af de praktiske opgaver der er forbundet med et kor.
Lønnen er pt 350 kr pr time, en koraften fra 19-21 aflønnes med tre timer, koncerter og kordage aflønnes også med timeløn.
Koret er medlem af kor72.

Hvis du vil høre nærmere om koret er du velkommen til at kontakte korets formand Karen Borchersen på tlf 21 64 98 27 eller korets nuværende dirigent Morten Hinz på tlf 40 63 02 73.
Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion ved nogle af korets prøveaftener i marts måned.
Ansøgningsfrist 24. februar, send din ansøgning til korets formand Karen Borchersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. jan

Jægerspriskoret

Korleder søges
Læs annonce
2. dec.

Vokalgruppen AmaSing

Vi har eksisteret siden efteråret 2016, og søger nu en korleder som kan bringe os videre mod vores mål:

At blive vestegnens bedste a cappella gruppe!

Vi er p.t. 7 sangere som er fordel på alle stemmegrupper, men vi mangler flere herrestemmer og en dyb alt. Vi vil meget gerne op på en størrelse der hedder 12-14 sangere, så én af dine arbejdsopgaver i starten, ud over at lære os at kende, vil være at afholde audition sammen med et par nuværende medlemmer af koret i vores jagt efter de sidste sangere.

Vores repertoire spænder vidt, lige fra Michael Jackson, til Pentatonix, og Touché/Vocal Line - bare for at nævne nogle stykker. Vi er MEGET åbne overfor hvad det er vi synger og hvilken genre - kriteriet må være, at det er super tight og lyder for fedt!

Vores ambition er at ende ud med hver vores mikrofon, men det er vi slet ikke kommet til endnu. Og så skal vi ellers bare ud og synge til byfester, ferniseringer, julemarkeder, i storcentre, til indvigelser og også egne koncerter, og skille os ud med et dynamisk sceneshow og ud over scenekanten attitude.

Vi er et forholdvist nyt kor, så der vil være rig mulighed for at modulere og forme os og samtidig udvikle dig selv som korleder.

Vi arbejder ud fra nodemateriale, men størstedelen af arbejdet foregår efter noderne er smidt. Vi forestiller os at du øver med os 1 gang om ugen, da det vil være det din løn indbefatter, og så tager vi selv ud og synger de gigs vi nu får, eller det kan være at du er interesseret i en hel anden ordning, så sig endelig til.

Vi øver torsdag aften fra 19-21:30 i Tåstrup Kulturcenter, Poppel Allé, i fine lokaler med vægklaver og en fin café til vores pause.

Lønnen er kr. 284,19 + feriepenge pr. lektion.

For yderligere oplysninger kontakt:

Sandie Johnson, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf: 20 70 01 01
2. dec.

Sangkoret Fionia

Sangkoret Fionia i Odense er et ambitiøst firestemmigt kor bestående af ca. 40 medlemmer. Korets repertoire består af danske og udenlandske sange, samt kirkemusik. Vores øveaftener er præget af sangglæde og hyggeligt samvær.

Koret deltager i ca. 4-5 koncerter om året, både i verdslig og kirkelig sammenhæng.
Er du interesseret, kan du få en liste over det repertoire, vi har sunget i 2019.
Vi synger efter noder.

Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder
• er stabil og velorganiseret
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver tirsdag aften kl. 19:00 – 21:15 i Thomas Kingo Kirkes sognelokale på Bülowsvej i Odense M ca 35 tirsdage om året.

Ansøgning gerne som mail sendes til DOF Paarup Aftenskole, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Aftenskolen kan også kontaktes på 66 13 00 82.
Ansøgningsfrist senest 1. december. Medsend venligst CV og din motivation til at søge stillingen.
Forventet start i 2020 tirsdag den 7. januar.
Repræsentant for bestyrelsen Mette Christensen, tlf. 20444022 og Karl Ejvind Larsen, tlf. 23624599 kan kontaktes for yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at møde dig.
Se også www.fioniakoret.dk
Aflønning sker via DOF Paarup Aftenskole
Løn og ferie
Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.
Lønnen udbetales bagud.
8. nov.

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: