fbpx
02 Jun, 2020
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis, at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen skal indsendes som vedhæftet tekst- eller pdf-fil.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


VoiceZone

Læs annonce
18. maj

De Homofone

Læs annonce.
13. maj.

Hærvejskoret

Hærvejskoret i Nr. Snede søger ny dirigent til september 2020.
Vi søger en dirigent, der er frisk på at videreføre et glad og arbejdsomt blandet kor med ca. 35 sangere, der kommer fra et stort opland omkring Hærvejen. Sangerne er flittige, seriøse amatører, der også vægter det sociale sammenhold meget højt.
Koret har hjemsted i Nr. Snede og vi øver i flotte lokaler på den nye Nr. Snede Skole hver torsdag kl. 19.15 21.45.
Koret fyldte 50 år i 2018 og har kun haft fire forskellige dirigenter i korets levetid. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. Vi synger mest acapella, men har flere gange arrangeret koncerter sammen med orkestre og andre kor.
 
I sæson 20 18/19 sang v i to forårskoncerter, vores store jubilæumskoncert med orkesterledsagelse og en julekoncert, ligesom vi medvirkede ved tre forskellige byarangementer og indvielser. Med mellemrum arrangeres udflugter og korrejser. I 2020 havde vi planlagt en rejse til de danske årsmøder i Sydschleswig, men den blev desværre aflyst på grund af coronapandemien.
 
Koret er tilknyttet DOF aftenskole og organiseret i en korforening med en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet. Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven og vi er meget åbne over for nye ideer.
 
Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.
Hvis du er interesseret så kig ind på vores hjemmeside www.hærvejskoret.dk eller kontakt korets formand Susanne Lundfold på tlf 51260536 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tilbagemelding om eventuel interesse gerne inden 15/6 20 20.
13. maj

Glostrup Sangforenings Mandskor

Læs annonce.
13. maj.

ØreVox

Læs annonce.
5. apr.

Eventyrkoret

Haves: Ca. 30 entusiastiske korsangere (sopran, alt, tenor og bas – gennemsnitsalder 60+) med et eventyrligt bagkatalog, der spænder bredt: Fra folkeviser til gospel, Benny Andersen til Beatles, fra salmer til swahili-numre, julesange til pop! Et kor med stolte traditioner, trofast publikum, herligt kammeratskab og velfungerende rammer.
Vi øver hver torsdag kl. 19.00 – 21.30 i Korskirken i Herlev, er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret, har egen bestyrelse og underudvalg, og har igennem korets snart 11 års levetid optrådt både lokalt, i Tivoli, på Østre Gasværk, på plejehjem og i kirker og meget mere. Læs evt. mere på vores hjemmeside – www.eventyrkoret.dk
Der afholdes pt. ca. 20 korprøver og 2-3 koncerter pr. halvår.

Søges: Dygtig, engageret og klaverspillende korleder med smil på læben samt lyst til og mod på at bringe koret videre mod nye oplevelser, eventyr, nye numre og musik samt masser af sangglæde, når nuværende korleder, Torben Lund, til sommer takker af.
Korlederen er jf. korets vedtægter medlem af bestyrelsen, der holder 4 møder årligt. Bestyrelse vil være tæt sparrings-og samarbejdspartner, og tager sig af mange af de praktiske opgaver, der er forbundet med et kor.

Ansættelse og lønaftale efter Folkeoplysningsloven.
Vi forventer at indkalde udvalgte ansøgere til prøvedirektion sidst i maj måned.
Motiveret ansøgning samt CV sendes til korets formand Jeanette Noer, der også kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansøgningsfrist: 15/5-20.
5. apr.

Stilling er besat

Vildbjerg Koret

Vildbjerg-Koret søger fra ultimo August 2020 en rytmisk hjælpedirigent/pianist som kan dirigere ca. hver anden torsdag- eller tirsdag aften fra kl. 19.00 til kl. 21.30 
Koret er 4-stemmigt, med 32 sangere – deriblandt bl.a. 12 dygtige mandlige sangere. Vi værdsætter en god atmosfære i koret og ønsker os en dirigent, som kan medvirke til dette.   
Organist Claus Aaskov, er vores dirigent hver anden uge. Claus er mest til klassisk korsang, hvorfor vi hovedsageligt ønsker os en dirigent, som har lyst til og erfaring i den rytmiske genre, da vi rigtig gerne vil udfordres deri også.
 
Koret synger koncerter i kirker, plejehjem, institutioner og andre steder. Ca. 1 efterårskoncert, 3 julekoncerter og 1 forårskoncert, samt andet efter opfordring.
Korlederne samarbejder før koncerterne og begge er ofte med ud til koncerterne.
Vildbjerg Koret er under AOF, som aflønner dirigenterne. Desuden har vi en korforening, der hjælper med det praktiske arbejde og formidling.
 
Kontakt: Claus Aaskov : mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf.  22812149
Ingrid Kobberø: Formand: mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf. 23335231
5. apr.

HK Koret Aalborg

Læs annonce.
5. apr.

Grenaa Koret

Grenaa Koret søger korleder, der kan overtage vores klassiske kor efter sommerferien 2020. Vi søger en energisk og engageret korleder, som er i stand til at udfordre os som kor.
Grenaa Koret er et godt og vel 50 år gammelt kor, som altid har sunget det klassiske repertoire, ofte a cappella med 4 eller flere stemmer, men også med musik ledsagelse af klaver eller orgel.

Vi er for tiden små 30 rutinerede og engagerede sangere med den næsten obligatoriske overvægt af sopraner og alter, men også med ganske velfungerende herrestemmer.
Koret er en forening, som er organiseret under FOF Djursland, og aflønning foregår efter Folkeoplysningsloven. Vi øver onsdage kl. 19.15 til 21.30 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Sæsonen er januar til maj og august til december, dog ikke i skoleferier.
Vi giver 2-4 kirkekoncerter til jul med helt klassisk julerepertoire, gerne med et enkelt eller to større værker ind imellem julesange og -salmer. Desuden har vi 1-3 forårskoncerter, ofte med et lidt ”lettere” repertoire med for eksempel danske og udenlandske forårs- og sommersange.

Hvis det ønskes kan vi arrangere en aften, helst en onsdag, hvor en interesseret korleder, kan prøve vores kor af.
Henvendelse til korets formand
Karen Margrethe Olesen, 21 49 02 60
www.grenaakoret.dk
5. apr.

Di Vers

Læs annonce.
5. apr.

Odsherred koret

Søger ny dirigent snarest. Vi er et damekor der synger blandet klassisk, dansk og udenlandsk.
Vi øver i Vig aktivitetscenter mandag kl.16-15 til 18-15, 4560 Vig.
Løn efter overenskomst.
Håber at nogen er interreseret.
Henvendelse til formand Inga Overgaard tlf. 24422952 eller kasserer Lisette laursen tlf. 25142898 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 29. feb.


Storekor Odense

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Carambakoret

Korleder søges
Læs annonce
29. feb..

Arion koret

Korleder søges
Læs annonce
22. jan.

Odense Teaterkor

Odense Teaterkor søger ny korleder
Da vores nuværende korleder desværre stopper, søger vi en ny korleder pr. 1. august 2020. Odense Teaterkor er et firstemmigt rytmisk kor bestående af 36 engagerede medlemmer. Koret er ambitiøst og har god mødedisciplin og vores øveaftener er præget af både seriøsitet, sangglæde og hyggeligt samvær. Repertoiret er danske og udenlandske sange inden for den rytmiske genre.
Du kan læse mere om koret, samt se det repertoire vi pt. arbejder med, på vores hjemmeside www.odenseteaterkor.dk.
Koret afholder hvert år mellem fire og otte koncerter, de fire på Odense Teaters Foyerscene og de øvrige i forskellige kirker samt til H.C. Andersen julemarked. Herudover kan vi bookes til de koncerter vi, i et samarbejde mellem bestyrelsen og korleder, finder kan passe ind i korets øvrige planlægning. Bl.a. deltog vi i foråret 2018 i forestillingen ”Hændelsen” på Odense Teater. Til koncerterne akkompagneres koret af piano og bas.
Vi ønsker at vores dirigent
• er uddannet korleder eller har erfaring med korledelse
• er stabil og velorganiseret
• kan akkompagnere koret på klaver på øveaftener
• er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
• kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre
Vi øver mandage kl. 19:00 – 21:30 på Sct. Knuds Gymnasium, sæsonerne kører fra slut august til midt december samt start januar til midt juni.
Ansøgning sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om koret kan fås ved henvendelse til korets formand Dorte Folkmann på tlf. 4031 3439 eller til vores nuværende korleder Caspar Præstegaard på tlf. 4076 3331.

Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”. 

29. feb. 


Kategori: Korleder søges