fbpx
15 Oct, 2019
Text Size

Korleder søges

 

 

 

Søger dit kor ny dirigent?

Danske Korledere tilbyder gratis at kor, der søger ny dirigent, kan få bragt et stillingsopslag på vores hjemmeside.

Nogle retningslinjer der skal overholdes vedr. opslag:
  • Følgende skal fremgå af annoncen: Øvedag, tidspunkt, antal prøver om året, ca. antal koncerter, at jobbet er aflønnet, samt hvorledes jobbet aflønnes. (Ex. via aftenskole, musikskole, kirke eller efter forhandling)
  • I bedes melde tilbage, når stillingen er besat.
  • Opdatering af nye annoncer foregår ca. en gang om måneden. Derfor skal I sørge for at være i god tid, når I indsender en annonce, og det er en god idé ikke at have for kort en ansøgningsfrist.

Annoncen kan indsendes som tekstfil eller pdf.

Send annonce til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ret til redigering forbeholdes.

 

Stillingsopslag


HK Koret, Aalborg

Korleder søges
Læs annonce

12. okt.


Holbæk Sangkor

Korleder søges
Læs annonce

12. okt


Koret Facett

Kor i Taastrup 
Blandet kor med 43 sangere søger ny dirigent

Vi synger mindre klassiske værker, salmer, viser, nordiske sange, musical, rytmiske værker, pop, jazz og swing både a capella og sammen med musikere og solister.
 
Vi har en god bestyrelse, som tager sig af det administrative, og dirigenten har det musikalske ansvar.
Vi søger en engageret korleder til fortsat at inspirere og udvikle os. Vi har eksisteret i 48 år
og øver hver onsdag 19-22 i Taastrup Kulturcenter, som har fine faciliteter.
Derudover tager vi på korweekend hvert år og ca. hvert 3. år rejser vi på kortere koncertrejse.
Vi har 4-8 koncerter om året og synger typisk 4-8 stemmigt.
Vi er engagerede, vil gerne have udfordringer, vil gerne arbejde meget, men også have det godt og sjovt sammen socialt.
 
Aflønning: Alm. aftenskolelærerløn
 
I december har vi i år 3 julekoncerter, så vi mangler meget en dirigent.
Tiltrædelse omgående eller eventuelt 1.1.2020.
 
Henvendelse til korets formand Irene Hansen, 28344390, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
se mere om os på www.koretfacett.dk
6. okt.

Nordvestkoret

Klassisk kor i Thy søger dirigent

Nordvestkoret søger en engageret dirigent med ambitioner, visioner og tæft. 

 

Nordvestkoret er et alsidigt kor med udgangspunkt i den klassiske musik. Vi arbejder med store værker såvel som mindre ting. Vores repertoire spænder lige fra Bach og Britten til danske sange - a capella eller med orkesterledsagelse. 

Nordvestkoret har eksisteret siden begyndelsen af 1970’erne og består idag af ca. 35 sangere fordelt på 4 stemmegrupper. Vi lægger vægt på at skabe en fælles klang, som er vedkommende for os selv og vores publikum.  Der er en god stemning ved prøverne og det sociale aspekt er vigtigt for os.

Vi nyder at synge kendte værker men ved også, at det er udfordringer, der udvikler os som kor. Derfor søger vi en dirigent, der tør byde os lidt af hvert og har et mål med, hvor vi skal hen. Vi kan overtales til meget når blot vi føler os i trygge hænder. Du har visionerne, vi har gå-på modet.

 

Koret øver pt. mandage kl. 19.30 - 22.00 på Thisted Gymnasium og er organiseret under aftenskoleloven.

 

Vi afholder prøvedirektion i løbet af efteråret 2019 og ansættelsen er fra januar 2020 eller efter aftale. Ved en prøvedirektion vil vi dels gerne se en opvarmning, dels arbejde med et kort stykke, som koret kender og endelig vil vi gerne indstudere et ukendt stykke efter dit valg.

For yderligere oplysninger se korets hjemmeside: www.nordvestkoret.dk. hvor også kontaktoplysninger er anført.

4. jul.

Ambitus koret

Vi søger dirigent til barselsvikariat

 

Vores dirigent, Stine Reffelt, går på barsel fra ca. 1. nov., og vi søger en god afløser for hende frem til slutningen af forårssæsonen.

Ambitus består af 18 velsyngende, ambitiøse og engagerede sangere med en venlig og lattermild omgangsform.

Vi er et blandet kor, hvor stort set alle læser noder. Vi har optagelsesprøve, og vi er åbne for sangere i alle aldre. I øjeblikket er vi flest 50+.

Koret synger 4-6 koncerter om året plus mindre ting som f.eks. Tivolis kordage. Vi har ind imellem arbejdet sammen med andre kor om fælles koncerter - det har vi haft stor glæde af. 

Vi holder årligt en korweekend og 1-2 kordage.

Koret øver tirsdage kl. 19,15-21,45 i salen på plejehjemmet Betania, Kong Georgsvej 3, 2000 Frederiksberg.

Korets repertoire er både rytmisk og klassisk, og vi har sunget en del nyere nordisk kormusik. Lige for tiden fordyber vi os i de gamle folkeviser og -melodier med dejlige og spændende arrangementer af betydelig yngre dato. 

Vi har også et godt julerepertoire, som nok vil være det første, vores nye dirigent skal tage hånd om.

Vi ønsker os en dygtig, tydelig, engageret og klaverspillende dirigent med godt kendskab til korrepertoire, og vi er meget åbne for ny inspiration. 

Løn efter aftale.

 

Ansøgningsfrist 15. august til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.., men vi vil meget gerne høre fra jer snarest muligt. Vi stiler mod at holde prøvedirektion en tirsdag i løbet af september.

 

For flere oplysninger kontakt gerne vores formand:

Dina Wildt

Tlf. 3969 1836, mobil 29249430

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.ambitus.dk, fb. Ambitus koret og Koret Ambitus.

4. jul.

Roskilde studiekor søger 

Roskilde Studiekor søger ny dirigent fra 1. september 2019, der vil udfordre og udvikle os på korklang, teknik og udtryk med et inspirerende repertoire. Du har en musikfaglig uddannelse og erfaring inden for korledelse. 

Vi ønsker en dirigent, der kan videreføre og udvide vores repertoire. Genremæssigt bevæger vi os mellem nordisk, engelsk folketone, nyere kormusik, klassisk og kirkeligt. Vi synger primært a cappella. 

Vil du vide mere om stillingen, koret og ansøgningsproceduren, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.roskilde-studiekor.dk Her finder du også det uddybende stillingsopslag. 

Ansøgningsfristen er mandag den 12. august 2019. 

4. jul.

Albertslundkoret

Vi søger en dygtig og engageret korleder til vores kor.

Om du stadig studerer, eller om du har lang tids erfaring, betyder ikke så meget for os. Det er vigtigere at du er i stand til, med fast hånd, at lede koret i vores bestræbelser på at yde det bedste, vi kan.

 

Koret har en ansat pianist, som er til stede ved korprøverne, og vi har et lille repertoireudvalg, som du vil skulle arbejde tæt sammen med. Vi forventer, at du kender et katalog af arrangementer, som du, efter et stykke tid, hvor du vurderer vores evner, kan foreslå os passende stykker fra. Du vil skulle foretage optagelsesprøver sammen med et par bestyrelsesmedlemmer. Vi er ikke voldsomt strikse, men vil gerne give plads til at sangere kan udvikle sig i vores selskab.

 

Det er hvad vi gerne vil have af dig. Til gengæld vil vi give dig fornøjelige koraftener med et socialt anlagt kor, løn efter aftenskoletarif, plus tillæg for deltagelse i korets koncerter og rejser.

 

Om Albertslundkoret: Vi har et bredt repertoire; vi synger lettere klassiske stykker, nordiske sange, musicals, moderne sange - og vi er åbne for de fleste idéer. Afrikansk stammedans får du svært ved at sælge, dog.

 

Vi er ca. 30 aktive sangere (SATB) og vi øver hver onsdag aften. For det meste fra kl 19-21.30, op til koncerter dog ofte fra kl. 18.30-21.30. Vi har 2 "egne" koncerter om året, til jul og til forår. Derudover deltager vi for eksempel i Vestegnens kortræf om foråret, i Tivolis Kordage og har en kirkekoncert eller 2 ekstra til jul. Vi har som regel enten en korweekend (i DK) eller en rejse om året.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos korets formand, Mette Bechmann. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til samme kan du sende en ansøgning. Du skal kunne starte til efterårssæsonen 2019 og ansøgningsfristen er 1. august. Samtaler og en kort øvning med koret finder sted enten d. 14. eller d. 21. august.

 

Vi glæder os til at synge med dig!

1. jun.

Mandskoret Tubal-Kain

Vi søger korleder fra midten af august. 

Koret blev startet i 1900 på Helsingør Skibsværft

Vores dirigent har efter 3 år valgt, at stoppe på grund af for lang transporttid.

Vores nuværende korleder Christina kan kontaktes på tlf. 25 66 95 16, hvis man vil høre nærmere om koret. Oplysninger kan også hentes på vores hjemmeside

www.tubal-kain.dk

Vi er for tiden 14 ældre sangere, men forventer nye sangere.

Vi synger hver onsdag i Helsingør Kommunes foreningshus Svingelport.

Korlederen afregnes med ca. 20.000 om året

 

Har dette vagt din interesse så kontakt venligst. 

Kasserer Erling Godballe på tlf. 26 25 39 80 eller Email. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1. jun.

Great Joy

Vores korleder gennem mange gode år har valgt at stoppe.

Derfor søger vi en ny korleder fra næste sæson, og det kan blive dig!

Forventet sæsonstart er mandag den 2. september 2019.

Great Joy er et lokalt blandet kor, der øver mandage 19:30 – 21:30 i Risskov Sognegård.

Vi tager udgangspunkt i gospel/lovsang, men synger også enkelte 3-stemmige popsange og ballader.

Løn efter aftenskolesats.

 

Skulle dette have din interesse, kan du kontakte Nanna Lærke på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

26. apr.

Visby - Hassing - Villerslev - Hørdum - Skyum  pastorat

Korleder / Organist eller begge søges

Læs annonce

26. apr.

Hals Sangkor

Dirigent søges medio august 2019.

Vores dirigent har desværre søgt nye udfordringer, så derfor søger vi ny en dirigent. Hals Sangkor har eksisteret i 42år og har hjemsted i borgerhuset i Gandrup, lidt øst for Aalborg. Koret er altid åben overfor nye udfordringer, så vi søger en dirigent, der er dedikeret til amatørkor og som tør stille krav og skubbe til koret grænser. 

 Hals Sangkor har 33 medlemmer, der synger 4-stemmig- godt fordelt på stemmerne. Repertoiret er meget bredt og favner bl.a. danske og udenlandske sange og viser, klassiske korværker og musicalmusik. 

 

Hals sangkor har en bestyrelse, der sammen med dirigenten planlægger årsprogrammet. Vi har en del traditionelle koncerter i december måned. Her synger vi blandt andet i de omkringliggende kirker og Odd Fellow Logen. Vores forårs koncerter er typisk grundlovsmøde og korcafe, men det kan også være andre begivenheder vi bliver indbudt til.

Vi har også et venskabskor, Ra Sanglag, Ågaardstrand i Norge. Dem mødes vi med hvert andet år, på skift ved hinanden. Det er altid en stor oplevelse. 

 

Vores øve-aften er onsdag fra kl. 19.00 - 21.30, i borgerhuset, borgergade Gandrup. 

 

Vi håber vores nye dirigent kan spille klaver, og har en pædagogisk og humoristisk tilgang til opgaven - og vi er meget åbne over for nye ideer.

 

Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven.

 

Ansøgningen på mail til formand for Hals sangkor, senest den 16.juni, 2019: 

Mona Hagbard Maaløe Mortensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvis du er interesseret og ønsker yderlig referencer:

Kontakt vores nuværende dirigent, Jørn Hald, på telefonnummer 4015 3391(efter kl. 10.00) eller skriv til korets formand Mona Hagbard Maaløe Mortensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

26. apr.


Syng med Parkinson

Læs annonce

26. apr.


Kolding Mandskor

Søger ny dirigent til omgående tiltrædelse.

Om du er ung eller gammel, kvinde eller mand er underordnet, blot du er dygtig og motiveret og parat til at  yde en god indsats.

 

Vi er et seriøst mandskor med 30 aktive sangere og med masser af humor og godt kammeratskab.

Koret fejrede i september 2018 90 års fødselsdag, med en stor koncert på Kolding Teater, hvor vi havde  deltagelse af Lene Siel, Bobo Moreno og Jazzband Kolding.

Vores repertoire spænder over mange genre bl.a. renæssance musik, klassiske korværker, operette musik,

Negro Spirituals, danske og nordiske sange, rytmisk og nutidig musik.

 

Vi aflønner i henhold til folkeoplysningsloven som p.t. er ca. 275,- pr. lektion. Vi øver 3 lektioner pr. gang, og derudover aftales betaling for arrangementer og koncerter efter aftale.

Vi har vores eget korhus, hvor vi øver hver onsdag fra kl. 18.30 til 20.30, men vi kan om nødvendig flytte til mandag og evt. og flytte starttidspunkt til kl. 19.00.

 

Du kan se lidt om os på korets hjemmeside koldingmandskor.dk eller på facebook ligesom du er velkommen til at kontakte Keld Jensen på telf.  42652030 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger. 

16. mar.

 

Vestfynskoret

Kunne du tænke dig, at blive korleder og være med til at videreudvikle et godt kor?

 

Vestfynskoret, som har hjemsted i Assens, søger ny korleder pr. 1. september 2019, da vores nuværende leder gennem 5 år, vil koncentrere sig om at videreudvikle sin egen karriere.

Vi er et blandet 4-8 stemmigt kor på ca. 35 medlemmer i alderen 40 og opefter, og vi har i koret en god fordeling på alle stemmer.

Vi øver en gang om ugen i perioden september – maj (inkl.).

 

Koret arrangerer årligt et antal koncerter, og udbyder også koncerter, herudover deltager vi ind imellem i andre musikalske arrangementer (sangstævner). Vi synger oftest a cappella. Repertoire spænder vidt, fra barok til nutidig musik. 

 

Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder der kan inspirere og udvikle os musikalsk.  Mere om koret på www.vestfynskoret.dk

Vi forventer at du har en uddannelse som korleder, er inspirerende og iderig, samt har et godt socialt gen.

 

Koret er medlem af Kor72, og er i øvrigt organiseret under LOF, med ca. 120 timer pr. sæson, og som udgangspunkt svarer aflønningen til den, der er gældende på folkeoplysningsområdet.

 

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til korets formand Vagn Thomsen, mobil 20232178,  mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

6. feb.


 

Kategori: Korleder søges

Log indAnnoncer:
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: