fbpx
08 Apr, 2020
Text Size

Anbefaling

Danske Korledere anbefaler arbejdsgivere for foreningens medlemmer at følge myndighedernes opfordring om at lukke al unødvendig aktivitet ned i 14 dage.

”Alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud m.v. lukker Alle indendørs offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud og lignende indendørs aktiviteter lukkes hurtigst muligt og senest fra fredag den 13. marts 2020 i foreløbigt to uger. Udbydere af public service er undtaget fsva. angår nyhedsformidling og beredskab. Alle private udbydere, selvejende institutioner, frivillige foreninger og trossamfund mv. opfordres kraftigt til at gøre det samme.”

Danske Korledere anbefaler at der ligesom ved ansættelser i det offentlige bliver udbetalt løn til korlederen i perioden. At arbejdsfunktioner som ikke er decideret konfrontationstid med koret benyttes som vanlig til eksempelvis repertoiresøgning, prøveplanlægning, fremtidsplanlægning, egen indstudering, evt. bestyrelsesmøder og andre møder via telefon, skype eller andre muligheder.

Pas på hinanden
Med venlig hilsen Danske Korledere

 

 

Foreningen Danske Korledere er et forum for dig der arbejder med kor. Her er plads til diskussion og debat om korlederes arbejdsvilkår, faglige udvikling og uddannelse. Det er også et kollegialt netværk, hvor du kan møde kolleger fra hele landet, dele viden, udveksle erfaringer, repertoire o.a. Foreningen arrangerer bl.a. et årligt korlederseminar til inspiration for dit daglige arbejde som korleder uanset hvilken type kor du har.

Bliv medlem

 

Korlederseminar 2020

2. - 4. oktober

Kor og Sundhed

Reservér dagene og følg med her på siden, når mere information lanceres.


 

Log indAnnoncer:

Nye medlemmer:

  • Anne Maria Dyrvig
  • Karen Svane Jørgensen
  • Else-Kristine Frøkjær
  • Bente Valentin Jørgensen
  • Vibeke Bonde Persson
DKL er medlem af:
DKL i repræsentantskabet for: